2020 m. lapkričio mėn. astrologinė prognozė

Pereiname į paskutinįjį rudens mėnesį, į lapkritį, pradedame gyventi tamsiuoju periodu, žiemos laiku. Ir ką mums apie tai pasakoja planetos?

Pirmoji lapkričio dekada.

Iki lapkričio 03-ios dienos nėra palankus laikas svarbiems reikalams, kelionėms, sutarčių pasirašymui. Ir Marsas, ir Merkurijus turės retrogradinę (atbulinę) eigą. Tai reiškia – metas pakankamai avaringas, neramus; mes patys išsiblaškę ir linkę persigalvoti, keisti savo nuomonę. Geriausia pačią lapkričio pradžią pasitikti ramiai ir be svarbių sprendimų.

Santykiai. Venera šiuo periodu Svarstyklėse ir formuos opozicijos aspektą su Marsu. Viena vertus, tai gali būti naudingas santykių aiškinimasis, bet iš kitos pusės – mes ypač jausime vienas kito skirtumus. Tai periodas, kai sunku būti diplomatiškiems, kai nelengva prieiti bendros nuomonės, bendro požiūrio taško. Poros, kurioms reikia kažką išsirinkti kartu, tikrai nemažai pasiginčys. Geriausiu atveju, santykiuose pasireikš kūrybiškumas, kai matomas ir suvokiamas kito žmogaus toks nepanašus pasaulis, bet tai priimama kaip įvairovė. Tai laikotarpis, kai reikia dirbti su tolerancija.

Veikla. Palankus laikotarpis teisininkams, juristams, advokatams. Taip pat visiems, kas užsiima konfliktų sprendimu. Gerai seksis derybininkams, ambasadoriams. Galima pasiekti reikšmingų susitarimų tarptautiniuose santykiuose. Tikėtina, kad išaugs ir šeimyninių / porų psichologų poreikis.

Antroji lapkričio dekada.

Santykiai. Venera paeiliui turės kvadrato (nedarnų) aspektą su Jupiteriu, Plutonu, Saturnu. Visos šios planetos reiškia sociumą, kolektyvinius įvykius ir net lemties faktorių – mes mažai ką galėsime pakeisti, bet reikės nemažai reaguoti. Bus daug emocinių „audrų“, ir visuomeniniai įvykiai labai kurstys jas. Taip pat tai liečia ir pinigų, saugumo sferą. Labai gali būti, kad santykiuose tai (finansai) bus „karšta linija“. Nerekomenduotina tuo metu švaistytis pinigais ir žiūrėti didelės prabangos daiktus įsigijimui.

Dar kitaip galima pasakyti apie šį periodą taip –  santykių foną labai veiks aplinka. Gerai, jei asmeniniame ryšyje pora turi panašius įsitikinimus, tarkim, dėl religijos, politikos ir t.t.

Veikla. Merkurijus pereis į Skorpiono ženklą, ir iš karto išprovokuos tai, kad labiausiai prireiks krizinių profesijų atstovų. Daug darbo turės chirurgai, reanimatologai. Suaktyvės notarų paslaugos. Daug kas rūpinsis paveldėjimais, testamentais, turto dokumentų sutvarkymu.

Stambiam verslui tai pakankamai geras periodas, nes sėkmė nusišypsos tiems, kas rizikuos dideliais pinigais.

Trečioji lapkričio dekada.

Energetiškai tai šviesiausias lapkričio metas, nes Saulė pereis iš Skorpiono į Šaulį, ir jungsis su Baltuoju Mėnuliu (kuris bus paskutiniuose Skorpiono ženklo laipsniuose). Tai laikas, kai dominuos šviesios mintys bei idėjos; taip pat gali būti teigiamų sprendimų švietimo srityje.

Santykiai. Tai aistringų, bet nestabilių ryšių metas. Lengvi įsimylėjimai, potraukis, nuklydimas nuo ilgalaikių santykių – tokių pagundų tikrai bus.

Daug metų kartu esančioms poroms tinka „aštresni prieskoniai“, kitaip tariant – išėjimas iš ramybės būsenos, iš komforto zonos. Taip pat tai laikas, kai sunkiai atskiriamos draugystės bei meilės sąvokos. Svarbu būti sąmoningiems ir suvokti, su kuriuo žmogumi ko norėtųsi, kokie mūsų lūkesčiai.

Veikla. „Ant bangos“ bus tos veiklos rūšys, tos firmos bei įstaigos, kurios gali greitai pasikeisti, adaptuotis prie pokyčių. Ne vienam verslui teks įvedinėti daug naujovių. O darbuotis lengviausiai seksis tiems, kurių darbas nėra rutininis (ne kasoje, ne ofise, ne gamykloje).

Palanki ir likimo globojama bus veikla, kurioje reikia idėjų, kūrybos, staigios, žaibiškos orientacijos, kurioje didelis nežinomybės faktorius.

Mėnesio gale Merkurijus (veiklą atspindintis planetinis žymuo) jungsis su Baltuoju Mėnuliu, ką galima apibūdinti kaip „nušvitusį“ protą, aplankiusią viziją ir panašiai. Mums visiems galima rasti savo darbo / verslo „gyslą“ ir atsakyti sau į klausimą – ką veikti toliau ir kokia kryptimi eiti. Tokia galimybė susidarys lapkričio gale, kai laikoma / tikima, kad veikia (įsiterpia) tryliktasis Zodiako ženklas – mistiškasis Gyvatnešis.