2020 m. birželio mėnesio astrologinė prognozė

Birželį turėsime net du užtemimus (dar vienas mus aplankys liepą) – Mėnulio – įvyks birželio 05 dieną ir Saulės – birželio 21 dieną. Tai daro birželį fatališkesniu, nei įprastai, mėnesiu. Užtemimų įtakoje, sustiprėja karminis laukas, todėl reikia didelio atidumo, kad be reikalo nerizikuotume, neįsiveltume į mums nebūtinus įvykius. Tinkama reakcija birželį – ramybė, neskubėjimas, intuicijos sureikšminimas, klausymasis širdies balso (plačiau apie šios vasaros užtemimus bus aprašyta atskiruose straipsniuose).

MĖNESIO VEIKLA.

  • Merkurijaus planeta visą birželį išbus Vėžio ženkle. Tai didelis astrologinis palaikymas viešajam maitinimui, vaikų priežiūros įstaigoms, taip pat apgyvendinimo paslaugų veiklai, poilsio namams, ypač, orientuotiems į šeimą. Tikėtina, kad suklestėti gali būtent šeimyninis verslas. Taip pat gali suaktyvėti prekyba nekilnojamuoju turtu, nuomos paslaugos. Psichologinę, emocinę paramą teikiantys žmonės irgi turės pakankamai darbo. Vėžio veikla – tai visų pirma tokia sritis, kuri sukelia energetinį pakilimą, jausminių „bangų“.
  • Antrąją birželio pusę Merkurijus judės atgal, ir tai liečia įvairius planų peržiūrėjimus, korekcijas. Mažiau palanku nuo birželio vidurio imtis naujovių, o geriau prisiminti tuos darbus, kurie buvo atidėti. Neblogas metas smulkiam namų remontui, ypač virtuvės atnaujinimui.

MĖNESIO SANTYKIAI.      

  • Venera šį mėnesį keliaus Dvynių ženklu. Tai duos draugiškumą ir lengvumą ryšiuose. Tačiau įmanomas tam tikra prasme nepatikimumas ar partnerio neatsakomybė. Sunkiau bus tiems, kurie turi išankstinį didelį lūkestį į kitą žmogų. Nes Visata duos kažkiek paviršutinišką bendravimo foną.
  • Tokiu metu labai tinka su partneriu kartu kažko naujo išmokti, skaityti knygas, žiūrėti intelektualias laidas ar filmus. Taip pat – daug judėti, pakeliauti. Tai tikrai nėra namisėdų periodas. Asmeniniuose ryšiuose svarbus pažinimo aspektas, bendras požiūris.
  • Iki birželio 25 dienos Veneros planeta bus retrogradinė, vėliau ji pradės judėti savo natūralia eiga. Per retrogradinę Venerą Dvyniuose gali susidaryti gerų progų išsikalbėti su draugais ar partneriais, išsakyti, kas buvo nutylėta, išsiaiškinti, prisipažinti ir t.t.

MĖNESIO ENERGETIKA.

  • Beveik visą birželį energijos trūks. Marsas randasi sau mažai natūralioje buveinėje – Vandens stichijoje – Žuvyse. Tai lems aptingimą, nuovargį, išsiblaškymą. Pakankamai jėgų gali būti ramioms dvasinėms ar judesio praktikoms. Tačiau, tarkim, namo statyba gali trukti ilgiau, nei planuota.
  • Saulė iki birželio 21 dienos duos mums impulsų mainams, bendravimui, skatins išeiti į išorinį pasaulį. O nuo birželio 21 dienos Saulė persiris į Vėžio ženklą (tai sutaps ir su Saulės užtemimu, ir su vasaros Saulėgrįža), ir netgi geriau, jei kontaktų pas mus bus mažiau, jei išeisime atostogų ar tiesiog daugiau pasinersime į tylą.

Apibendrinant birželį, tai šis mėnuo labiau yra metas intensyviam darbui su savimi (labiau vidiniai akcentai), o išorinių / regimų įvykių tikrai nereikėtų forsuoti.

Šio mėnesio moto – „skubėk lėtai“.