2020 m. liepos mėn. astrologinė prognozė

Pirmoji mėnesio dekada.

  • Pradžioje mėnesio nereikėtų labai atsipalaiduoti, vis dėl to dar mūsų lauks Mėnulio užtemimas liepos 05-ąją. Taip pat planeta Merkurijus judės savo nenatūralia kryptimi – retrogradiškai. Geriausia iki liepos 12 dienos „devynis kartus atmatuoti, o dešimtą – nukirpti“, kitaip tariant – analizuoti, stebėti, bet neskubėti priimti sprendimų.
  • Šio periodo reikalai turės sėkmę, jei lies šeimyninius reikalus – darbus sode, įvairius remonto darbus namuose, naujų spalvų / detalių įnešimą į mūsų gyvenamuosius būstus. Taip pat svarbi emocinė atmosfera – pokalbiai su artimaisiais, giminaičių lankymas.
  • Darbe nereikėtų eksperimentuoti, tinka veikti žinomais, patikrintais metodais, naudotis tomis pačiomis priemonėmis ir stabiliais kontaktais. Netinka rizika ir geriau nepasirašinėti sutarčių.
  • Jausmai – žaismingi, lengvi. Nereikėtų stengtis eiti į labai gilius pokalbius, kelti vertybinių / moralinių klausimų poroje – tai apsunkintų santykius. Svarbus takto ir jumoro jausmas, flirtas.

Antroji mėnesio dekada.

  • Nuo liepos 12 dienos galima veikti aktyviau, rodyti entuziazmą. Mus palaiko Marso planeta, visą liepą prabūsianti Avine. Tai laikas verslui, sportui, konkurencijai, varžymuisi. Tinka dalyvauti atrankose, galima derėtis, darbintis, plėsti veiklą.
  • Veikla, kurią šiuo metu labiausiai palaiko Visata – kavinės ir kitos maitinimo įstaigos, poilsio ir nakvynės namai, vandens pramogos, vaikų užimtumas, nekilnojamasis turtas. Šių sričių paslaugos turės paklausą.
  • Antroji dekada taip pat planetinių opozicijų metas – Saulė bus opozicijoje Plutonui, Saturnui, Jupiteriui. Visos šios planetos siejasi su kolektyvais, sociumu, grupėmis, su masiniu (makro) likimu. Bet kažkiek tai palies kiekvieną iš mūsų. Visuomenėje formuosis priešingos jėgos, kova dėl valdžios, įrodinėjimai savo autoriteto ir galimybių. Šių opozicijų suharmonizavimas prasideda tik nuo savęs (svarbu neįsivelti į masinį ginčą). Tinkamas sprendimas būtų – balansas, aukso vidurys, taika, abiejų pusių girdėjimas. Tai ypač turėtų išgirsti tie, kas turi dideles firmas, kas vadovauja kitiems. Bus pagunda pervertinti savo galimybes arba pasielgti tik kaip geriausia asmeniškai (egoistinė pozicija). Tai tam tikras išbandymas lyderiams.

Trečioji mėnesio dekada.

  • Nuo liepos 22-osios dienos gyvensime dar energingiau – Saulė pereis į Liūto ženklą, į Ugnies stichiją. Ir astrologinis fonas mus skatins pramogauti, rengti šventes ir visaip kitaip save išreikšti.

Palankus šis metas renginių organizatoriams, šou verslo atstovams, taip pat visai kultūros sferai. Gerai šiuo laikotarpiu rengti prezentacijas, degustacijas, vaidinimus, aktyviai užsiimti reklama.

  • Jausmuose – svarbiausia saviraiška. Ugnies stichija, kuri stipri šiuo metu, nemėgsta pilkumos, rutinos, pasikartojimo. Svarbu – dėmesys, komplimentai. Tiek ilgalaikėms, tiek ką tik susiformavusioms poroms reikėtų išeiti iš „naminių“, iš mums įprastų rolių ir pasipuošti, nueiti į koncertą ar išvykti į trumpalaikę kelionę.
  • Apibendrinant liepą – tai mėnuo, kuris tarsi graikiškas sirtakis – turi lėtą pradžią ir energingą galą. Džiaugsmo emocijos būtinai mus turi aplankyti per šį mėnesį.