2020 m. rugpjūčio mėnesio astrologinė prognozė

Rugpjūtis žymi tam tikrą piką – tai ir derliaus pribrendimas, ir žvaigždžių danguje maksimumas, bet tuo pačiu tai ir lūžio taškas į rudenį.

Pirmoji rugpjūčio savaitė.

Santykiai. Venera iki rugpjūčio 7 dienos bus Dvynių ženkle ir jungsis su Rachu. Tai duos meilės ir  jausmų sferai daug žodinio atspalvio – poezijos, romantikos, iškalbos, įkvėpimo, komplimentų. Reikia žinoti, jog Dvynių ženklas negarantuoja ilgalaikiškumo, tai visuomet susiję su „čia ir dabar“, su tam tikru paviršiumi. Todėl tinka mėgautis akimirka, be garantijų. Svarbu nepraleisti malonių pažinčių.

Veikla. Daugiausia Visatos duoklės atitenka kultūrinei, pramoginei sričiai. Tikėtina, kad visgi renginių lankymas bus gausus. Tai atlikėjų metas. Taip pat sėkmingas laikotarpis tiems, kurie organizuoja koncertus, parodas. Jei tuo metu numatyta Jūsų asmeninė šventė – ji tikrai pavyks.

Energetika. Marso planeta jungiasi su Juoduoju Mėnuliu, be to ši planeta turi dar ir nepalankių aspektų su Plutonu, Jupiteriu. Bus ypatingai daug nepasitenkinimo. Gali būti agresijos, pykčio, konfliktiškumo iš pačių įvairiausių pusių. Tai lyg gyvenimas „ant parako“ statinės. Bus ne taip paprasta išvengti visuotinio emocinio „gaisro“. Vairuokime atsargiai ir galvokime, ką, kada bei kam sakome.

Antroji rugpjūčio savaitė.

Santykiai. Venera bus Vėžio ženkle. Tai didesnis orientavimasis į šeimą, į namus, į bendras vakarienes bei į giminių susitikimus. Bus poreikis dažniau pabūti su artimu žmogumi namuose ar kokioje ramioje sodyboje, gamtoje.

Veikla. Saulė jungsis su Merkurijaus planeta Liūto ženkle – tai duos racionalumo, įžvalgų, ir tuo pačiu – kūrybiškumo. Tai laikas entuziastingai vykdyti savo sumanymus, „sublizgėti“, aktyviai veikti. Tai lyderių metas arba tokių žmonių, kuriems reikia kažką prezentuoti, įtikinti publiką, auditoriją. Galima labai palankiai save pateikti šiuo metu, suformuoti teigiamą įvaizdį.

Trečioji rugpjūčio savaitė.

Santykiai. Tai tam tikra prasme atgimimo periodas. Galima patirti teigiamų transformacijų. Visai įmanoma, kad per šį laiką įvyks nemažai pastojimų, vaikų pradėjimų. Taip pat tai metas, kai ryšys patiria virsmą, kai įvyksta kažkas netikėto, ir tai pakeičia abu partnerius.

Veikla. Galima pervertinti savo galimybes, per daug prisižadėti, prisiimti pernelyg daug įsipareigojimų. Pamatuokite, pasverkite prieš duodant pažadą. Geras šis laikotarpis labdarai arba verslo dovanoms, rėmimui, akcijoms, žaidimams, kai išlošiami prizai. Dalykiniame plane seksis, jei nėra godumo ir meilės tik pinigams, jei norima dalintis.

Energetika. Marso planeta suformuoja nedarnų aspektą su Saturnu. Tai reiškia apribojimus ir kitus socialinius nemalonumus, planų griūtį. Nepalanku imtis didelės iniciatyvos, nereikėtų rizikuoti. Tai laikas, kai dera pasaugoti save, savo turtą.

Rugpjūčio galas.

Nuo rugpjūčio 22 dienos Saulė pereina į Mergelę ir bent jau astrologiškai „pakvimpa“ rudeniu (Mergelės ženklas simbolizuoja derlių). Tai pat tai dar ir laikas, kai tapsime tikslesni, labiau disciplinuoti, mažiau atsipalaidavę, daugiau galvosime apie darbus ar mokslus. Astrologinis ciklas šiuo metu tarsi aiškiai sako: „užteks ilsėtis“.

Veikla. Merkurijus jau taip pat perėjęs į Mergelės ženklą, ir tai yra laikotarpis tų žmonių, kurių darbe svarbus analitinis, kruopštus, juvelyrinis darbas. Tai darbymetis medikams. Taip pat ir finansininkams bus daug veiklos. Gana sėkmingas periodas pedagogams.

Visumoje, tai tinkamas laikas imtis namų ūkio, žemės darbų. Taip pat pagalvoti apie savo finansus (apie pinigų cirkuliaciją). Mes šiuo metu esame praktiški, todėl gali įvykti tinkamos, lygiavertės derybos. Taip pat galime priimti naudingus sprendimus.

Visa rugpjūčio pabaiga (22-31 dienos) yra tinkama tiek planuoti, tiek kurti dalykinius santykius. Gali atsiverti tikrai neblogos perspektyvos, atsirasti netikėta protekcija. Tai palankių progų metas. Šiuo periodu mums aiškiau matosi ateitis, lengviau prognozuoti, nuspėti, kas mūsų laukia.

***********************************************************************************

Apibendrinus mėnesį – rugpjūtį mums teks atlaikyti daug aršios, destruktyvios energijos bei įveikti suvaržymus. Tačiau mėnuo taip pat atsineša su savimi daug progų pasikeisti, daug vilties.

„Juodas Avinas“ (Lilit Avine jungtyje su Marsu) prieš „Baltą Skorpioną“ (Selena jungtyje su Prozerpina). Tai tarpusavyje besikaunančios dvi priešybės – tamsi ir šviesi valia, o mes viso šito sukūryje.

Šiuo periodu laimės tie, kurie moka gyventi permainų metu, kurie žaibiškai veikia besikeičiant aplinkybėms ir moka drąsiai naudotis savo logika bei intuicija kartu.