2020 m. rugsėjo mėn. astrologinė prognozė

Ant slenksčio stovint rudeniui, pasižiūrėkime, ką mums nori ištransliuoti rugsėjis.

MĖNESIO ENERGETIKA. Visą rugsėjį Marso planeta prabus Avine, kur formuos jungtį su Juoduoju Mėnuliu. Taigi, fonas neramus, įtemptas, konfliktiškas. Mes negalime to pakeisti aplink save, tačiau mūsų reakcija gali likti rami. Svarbu suvokti provokacijas, neįlįsti į nereikalingus ginčus. Atsargiau reikėtų elgtis su ugnimi, su aštriais prietaisais. Negalima viršyti greičio.

Saulė iki rugsėjo 22 dienos bus Mergelės ženkle, todėl labai tinka nukreipti veiksmus į tvarkymąsi, švarinimąsi. Taip pat – gerai ieškoti naujos informacijos, pradėti mokytis, papildyti savo žinias per skaitymą, per seminarus. Tinka užsiimti rankdarbiais. Palanku pradėti gydymosi, sveikatinimosi, sporto programas.

Nuo rugsėjo 22 dienos Saulė pereina į Svarstykles. Tą pačią dieną – mistinis periodas – Rudens lygiadienis. Gamta patiria virsmą, kartu su mumis. Visi svarbūs gamtiniai / cikliniai / astrologiniai perėjimai yra ir laikas karminėms korekcijoms. Todėl svarbu, kaip pasitiksime Svarstykles, trečiąją rugsėjo dekadą.

Rugsėjo galo energetika jau kitokia – reikia labiau atkreipti dėmesį į santykius – ir darbe, ir šeimoje, ir ypač – su savuoju partneriu. Tai ir pokalbių, derybų, kompromisų laikas. Tikėtina, kad tai atsispindės ne tik mikro kolektyvuose, bet ir globaliniuose įvykiuose.

MĖNESIO VEIKLA. Pirmosios rugsėjo dienos (iki rugsėjo 5 dienos) tinka praktiniams reikalams. Jos bus sėkmingos amatininkams, žemdirbiams. Daug darbo turės medikai.

Vėliau, nuo rugsėjo 5 iki 26 dienos, pakitus Merkurijaus padėčiai, globą gauna teisės, juridinė sritis. Seksis visiems, kas susiję su įstatymu. Taip pat – psichologams, mediatoriams, ambasadoriams. Palanku dirbti tarpininko profesijoje. Kad ir ką veiktumėte, svarbu bus girdėti abi puses, kurti santykį. Sėkmingas darbas lauktų personalo sferoje. Tiems, kas užsiima šia veikla, pavyks atrinkti tinkamų darbuotojų.

Rugsėjo pačiame gale – nuo 27 iki mėnesio pabaigos – veiklos fonas vėl reikšmingai keisis. Tuo laikotarpiu energetinį užtaisą gaus tie, kurių darbas yra susijęs su rizika, pavojais, ekstremaliomis situacijomis.

MĖNESIO SANTYKIAI. Pirmąsias 5 rugsėjo dienas Venera randasi Vėžio ženkle, ir čia ji būtų visai harmoninga, jei ne opozicijos į kitas planetas, esančias Ožiaragyje. Tokia situacija lemia tai, kad bus švelnumo, sentimentalumo, jautrumo, bet tarsi to nereikės, ar nebus kam parodyti, arba aplinkybių, kaip tai padaryti. Aplinka reikalaus kitų savybių – koncentracijos, ištvermės. Todėl jausmai gali likti neišreikšti, užspausti, nutildyti. Būtų gerai šiuo periodu pažiūrėti kokį jausmingą filmą, arba pabendrauti su vaikais, su labiau pažeidžiamais žmonėmis. Parodyti savo atjautą – tam nėra netinkamo meto.

Likusią mėnesio dalį, nuo 06 iki 30 dienos, Venera išbus ugningame Liūto ženkle. Tai norinti pasirodyti Venera. Santykiuose būtina sakyti komplimentus, rodyti dėmesį, girti. Reikia būti ryškiems, tam tikra prasme – demonstratyviems. Venera Liūte mėgsta roles. Taigi, reikia ne tiek akcentuoti savąjį AŠ, bet pagalvoti, kokį vaidmenį konkrečioje situacijoje su konkrečiu žmogumi reikia atlikti. Taip pat tiktų ir realiai – lankyti renginius, teatrus. Arba, pagal galimybes, stebėti įvairius šou, atidarymus. Liūtas – tai ženklas, susijęs su džiaugsmu (valdovė – Saulė). Atitinkamai, ryšiuose būtina rodyti optimizmą, turi skambėti juokas, svarbu dalintis džiugiomis naujienomis (ne skundais, ne problemomis).

********************************************************************************

Rugsėjo foną sunku apibendrinti. Agresyvus fonas maišosi su pozityviu; kruopštus darbas užleidžia vietą tiesiog pokalbiams, žodinei veiklai ir t.t. Taip mainosi šiltos ir šaltos srovės. Taip susidaro spalvos, margumas. Šio rugsėjo žavesys – tai ryškūs kontrastai, ką ir mena mums beprasidedantis ruduo.