2020 m. spalio mėnesio astrologinė prognozė

Spalis prasidės tikslia Pilnatimi – Saulė Svarstyklėse / Mėnulis Avine. Tokia padėtis gali atnešti daug dirglumo, emocinių pliūpsnių, noro įrodinėti savo tiesą ir t.t.

MĖNESIO VEIKLA.

  • Daug palankesnė reikalams, darbui, verslui yra pirmoji spalio pusė, iki mėnesio 13 dienos. Seksis tiems, kurių profesija sudėtinga, įtempta, pavyzdžiui, chirurgams. Taip pat bandytojams, mokslininkams, kurie bando išrasti kažką naujo. Jei norite permainų, tai padarydami svarbų sprendimą pirmoje spalio pusėje, tikrai neapsiriksite. Taip pat tinkamas šis metas skolintis, pasirašyti sutartis.
  • Nuo spalio 14 dienos (retrogradiniu tampa Merkurijus) viskas keičiasi – darbe gali būti „ieškoma kaltų“ ar vykti patikrinimai. Versle rizika tampa per didelė ir nepamatuota, todėl reikia būti atsargesniems.
  • Antrąją mėnesio pusę gali pagausėti ginčų, teismo procesų, bylų – vyks senas santykių aiškinimasis, kils iš praeities nuoskaudos, galime netikėtai susidurti su revanšo tema.
  • Sunkiau bus tiems, kurie dirba komandoje. O žmonės, kurie darbuojasi vieni arba turi daug savarankiškumo savo veikloje, greičiausiai turės tam tikrų įžvalgų, pastebėjimų bei turės galimybę pasitobulinti.
  • Gana geras šis metas tiems, kurių veikloje naudojama intuicija.

MĖNESIO SANTYKIAI.

Beveik visą spalį (spalio 3-28 dienomis) Venera keliaus Mergelės ženklu, kur šios planetos pozicija labai silpna. Santykiams tai metas, kai reikia įnešti praktiškumo aspektą. Kartu su partneriu sportuoti, tvarkyti namus, sveikatintis. Dovanos vienas kitam turi būti lengvai pritaikomos, naudingos. Romantika laikinai „užgęsta“, o antroji pusė turi tapti tiesiog žemišku ramsčiu. Netinkamas šis metas tuoktis, susižadėti.

Tinka daugiau laiko praleisti gamtoje, užsiimti gyvūnais ir t.t.

MĖNESIO ENERGETIKA.

  • Pirmąsias dvi mėnesio dekadas (iki spalio 20 dienos) jausis dvi skirtingos pusės, priešingi poliai. Dalis žmonių norės harmonijos, o kita dalis provokuos konfliktus. Planeta Marsas atsiduria pakankamai „piktoje“ padėtyje. Todėl tas, kas turi galios, turi ir pagundų panaudoti ją grubia forma.
  • Nuo spalio 21 dienos – reikšmingas įvykis – Juodasis Mėnulis palieka Avino ženklą ir pereina į Jautį net devyneriems mėnesiams. Tai išbandymo metas ne tik patiems Jaučiams, bet ir „jautiškai“ energijai – tai yra – finansų sričiai, turtui, santaupoms, materialinei sferai. Svarbu nepamesti balanso – nebūti godžiam, bet ir vengti per didelio išlaidumo. Daugumai tai bus kuklesnis metas, kai reikės ekonomiškumo.
  • Spalio 23 dieną Saulė pereina į Skorpioną, ir Visata duoda aiškų ženklą – visi turime pasikeisti, kaip gyvatės – simboliškai išsinerti iš senos ir atgyvenusios energetinės sankaupos.
  • Spalio galas (paskutinioji savaitė) palankus tiems, kurie turi daug drąsos, sąmoningai ieško vidinių pokyčių, vėliau atsispindėsiančių ir išorėje. Tiems, kurie siekia ne tik asmeninių, bet ir kolektyvinių tikslų bei nebijo prisiimti atsakomybės.