2020 m. vasario mėn. prognozė

2020 m. vasario mėn. prognozė

Vasario mėnesį mes gyvensime aukštesniųjų planetų vibracijomis. Tai mėnuo, kuris iki 19 dienos priklauso Vandenio, o nuo 19 dienos – Žuvų ženklui, ir atitinkamai mūsų „herojai“ (šio laikotarpio) yra šių ženklų planetos valdovės – Uranas bei Neptūnas. Šios planetos turi globalų poveikį, ir daro įtaką žmonių grupėms, šalims. Gali būti, kad vasaris taps tuo mėnesiu, kuomet kai kurie iš mūsų įsilies į tarptautinius vandenis.

Pirmąją vasario savaitę veikloje gerai seksis kūrybos žmonėms, ir tiems, kurie generuoja idėjas. Taip pat tiems, kurių darbas siejasi su emocijomis, empatija. Tačiau verslo pokalbiuose, pardavimuose ir tiksliojoje sferoje bus nesusikalbėjimų, neatitikimų, abi pusės gali kažko neišsakyti. Šį laikotarpį tarpusavio bendravimą gaubia tam tikras „rūkas“ – atskleista bus ne viskas.

Jausminėje sferoje – vertinsime vienas kitą, ypač ilgalaikius, patikimus ryšius. O šiuo metu užsimezgę pažintys žada būti stiprios, tvirtos. Partnerystėje bus noras girdėti kitą, ne tik parodyti save.

Antrąją vasario savaitę mintis išreikšti bus dar sunkiau (Merkurijaus jungtis su Neptūnu), tačiau daug galima bus perteikti, tarkim, per fotografiją, teatrą, dailę, todėl tai ne tik menininkų laikas, bet ir tų, kurie priima kūrybą, žavisi, mėgaujasi ja, ją perleidžia per save.

Santykiuose tai impulsyvus laikas – Venera pereis į ugningąjį Avino ženklą ir jungsis su Juoduoju Mėnuliu. Tai duos labiau išryškėjusią neigiamą partnerystės fono pusę, pamatytas ydingas partnerio savybes ir panašiai (tai galioja abiems). Tokiu periodu gali klestėti „žemos“ aistros ar santykiai iš išskaičiavimo. Galime susidurti su pavydu.

Trečioji vasario savaitė pasižymi keliais astroįvykiais. Pirmiausia – nuo vasario 17 dienos planeta Merkurijus (bendravimo, mainų, mokslo, tarpininkavimo, protinės veiklos šviesulys) tampa retrogradinis, tai reiškia – skubūs reikalai pradeda strigti, nauji darbai užsilaiko, trunka ilgiau, projektuose įsivelia klaidos. Tai metas, kai Visata ragina viską peržvelgti ne vieną kartą.

Antras įvykis – Urano aspektai su Saule bei Marsu (darnūs) – tai bus metas rizikai, drąsai, avantiūrai. Dėl šios priežasties raktiniu žodžiu šį laikotarpį taps: „netikėtumas“.

Taip pat, kaip ir kas mėnesį, poziciją keis Saulė, vasario 19 dieną, pereidama į lėtąsias, išmintingąsias, daug fantazuojančias Žuvis, todėl tie, kas turi šių savybių, dabar jausis „ant bangos“.

Paskutinioji vasario savaitė nevienprasmiška, ji atneša ir galimybes, ir tam tikrą saiko nejautimą. Tai Veneros su Jupiteriu neharmoningas poveikis. Tačiau abi planetos astrologiškai reiškia laimę. Todėl visgi šis metas pasižymi labiau džiaugsmo vibracijomis. Tiesiog iš to didelio pasisekimo gali būti daug nepamatuotų išlaidų arba užplūs didelis dosnumas, ir išdalinsime ar pažadėsime daugiau, nei galime.

Visumoje, vasaris (veikiant Uranui, Neptūnui) atneša tam tikrą genialumą, idėjines kibirkštis, svajones, beprotiškus poelgius (gerąja prasme). Tai ne racionaliai mąstančių ir viską planuojančių bei viską žinoti norinčių žmonių metas. Vasaris išjudina susikurtą perdėtą komforto zoną ir atspindi virsmą.