2020 metų balandžio mėnesio astrologinė prognozė

Šių nepaprastų įvykių fone, balandį planetos ramiai judės, gamtiniai ciklai slinks ir pavasaris įsibėgės, ruošdamas visus atsibudimui.

  • Turintys didelės reikšmės visiems (socialiniai, kolektyviniai) balandžio aspektai, tai: Jupiterio ir Plutono jungtis bei Marso / Saturno susijungimas. Pirmasis aspektas skelbia absoliučią valdžią ir galimą piktnaudžiavimą tuo (galių suabsoliutinimą), o antrasis kalba apie tai, kad savo valią ir energiją (Marso planeta) bus sunku parodyti, nes suvaržymų (Saturnas) bus daugiau, nei laisvės. Tai svarbu žinoti visiems, nes gali būti sudėtinga apiforminti dokumentus, pradėti tam tikrus projektus ir panašiai. Balandis yra mėnuo, kuris gali pradėtą svarbų planą įšaldyti, todėl yra rizika užstrigti, nebepratęsti.

Tačiau be sociumo mes visi turime mikropasaulį, ir čia planetos veiks harmoningiau.

SAVIREALIZACIJA. Merkurijus (intelekto planeta) pirmąją balandžio dekadą bus Žuvų ženkle ir dar jungsis su Neptūnu. Tai kalba apie pasimetusį ir iliuzinį protą. Tai laikas, kai sunku sužinoti tiesą bei veikti atvirai. Tam tikra prasme, tai palankus periodas tiems, kas manipuliuoja. Gerąja prasme, šis laikas gali pasitarnauti dvasinėms praktikoms bei psichoterapijai, kai pasąmonė „užhipnotizuota“ ne bauginimais, bet šviesiomis vizualizacijomis arba imamasi dirbti su savaisiais jausmais.

  • Nuo balandžio 11 dienos iki 27 dienos Merkurijus pereis į Aviną. Ir čia susidursime su staigiu, spontanišku mąstymu. Palankus metas veikti aktyviai. Tai bus labai darbingas metas vairuotojams, transporto srities atstovams bei visoms gelbėjimo tarnyboms. Sėkmingos visos sritys, kuriose reikia žaibiškų reakcijų,

Pačiame mėnesio gale, kai ši planeta pereis į Jautį, būtinai daug užsakymų turės amatininkai, tie, kas darbuojasi rankomis – nuo kirpėjų iki kepėjų.

JAUSMAI. Venera beveik visą mėnesį išbus Dvynių ženkle, ir santykiuose svarbus bus draugiškumo, lygybės aspektas. Pirmoje vietoje porose bus bendri interesai, pokalbiai, informaciniai mainai. Jei taip galima išsireikšti, suaktyvės mentalinė meilė. Arba tiksliau – bus svarbus artimojo žmogaus požiūris.

  • Dvynių ženklas taip pat reiškia ir fizinį judesį, todėl sustingimas vienoje vietoje tikrai nebus santykių draugas. Reikėtų dažnesnių išeigų su savo artimu žmogumi arba bent jau sporto namuose kartu, kaip dabar madinga.
  • Kalbant apie naujas pažintis, tai labiau akcentuotas lengvabūdiškumas, žaismingumas, paviršutiniškumas. Kas tikisi nuotykių ar tiesiog susirašinėjimų, gali juos rasti. Tačiau, kad užsimegztų rimti ryšiai – maža tikimybė.

Kalbėkitės daug su savo mylimu žmogumi, tai suartins, ir Jūs rasite daug naujo jo minčių pasaulyje – toks santykių fonas šį balandį.

ENERGIJA. Balandžio pradžioje, kaip minėjau, asmeninės pozicijos (Marsas) yra apribotos. Vėliau, antrąją ir trečiąją mėnesio dekadą, jausimės laisviau. Visą balandį ši planeta išbus Vandenio ženkle. Tai rodo, kad jausime poreikį išradingai, originaliai veikti ir burtis į bendraminčių grupes. Mūsų energija bus Oro stichijos ženkle (Vandenyje), ir tai rodo, kad ji turi cirkuliuoti laisvai. Todėl tai gali lemti žmones, kurie nepaklūsta tvarkai, laužo taisykles. Ir taip jiems diktuoja planetų poveikis. Laisvės protrūkių tikrai bus, bet čia jau pagal kiekvieno sąmoningumą – kartais chaotiškų, o kartais ir teisingų, kai reikia pasipriešinti jau „aklai“ sistemai.

  • Saulė iki balandžio 18 dienos judės Avino ženklu. Tai būtų labai stipri Saulės (sąmonė, gyvybingumas) padėtis, tačiau šiuo metu ir Juodasis Mėnulis Avine, todėl sąmonė gauna stiprią šešėlio įtaką. Saulė Avine orientuota į drąsą. Tačiau toli gražu ne kiekvienam to pavyks pasiekti (nors kartelė yra būtent tokia). Daug kas beprasmiškai rizikuos arba be pagrindo bijos (sunku subalansuoti energiją).
  • Gali būti lengviau tiems, kas jau seniai užsiima balansuojančiomis praktikomis (meditacijomis, Ci gun ir kitomis). Kas to niekada nedarė, būtų pats laikas pabandyti sujungti priešybes savyje (Saulė neegzistuoja be šešėlio ir atvirkščiai).
  • Nuo balandžio 19 dienos Saulė įeina į ramųjį Jaučio ženklą. Tai bus palankus metas žemdirbiams bei tiems, kurie orientuoti į saugumą, gerbūvį, apsirūpinimą. Jaučio energija tuo periodu sulėtins tempą ir bet kuriuo atveju, paskatins mėgautis, atsipalaiduoti. Jautis yra labai darbštus ženklas, todėl daug kas pradės pavasarinius darbus, generalinį tvarkymą, talkas ir panašiai.
  • Apibendrinus mėnesio foną, galima pasakyti, kad labiau palankus balandžio galas, paskutinioji dekada. Šį kartą džiaugsmo energija pradės tekėti nuo Atvelykio (praėjus savaitei nuo Velykų). Atvelykis dar vadinamas vaikų Velykomis. Manau, kiekvienam svarbu bus bent jau mėnesio gale „pažadinti“ savo vidinį vaiką ir simboliškai „prisikelti“ su šia – tyrumo būsena.