2020 m. vasaros užtemimai. Liepa (2 dalis)

  • Liepos 5-ąją dieną įvyksta dar vienas šią vasarą Mėnulio užtemimas, ir jis užbaigia ratą, uždaro užtemimų „koridorių“. Šis Mėnulio užtemimas bus Ožiaragio ženkle (nepamirškime, kad prieš tai, visai neseniai, apie pusantrų metų mes turėjome karminį Mėnulio mazgą – Ketu – Ožiaragio ženkle). Taigi, Ožiaragio energijos dar kartą akcentuotos.
  • Kaip jau esu minėjusi, per Mėnulio užtemimus (Mėnulis atspindi pasąmonę) mes stengiamės dirbti su paleidimu, atsikratymu. Mes didiname erdvę aplink save, didiname simbolinę tuštumą, kurioje vėliau būtinai kažkas naujo užgimsta.
  • Ką reiškia Mėnulio užtemimas Ožiaragyje ir ką gi mums reikėtų paleisti? Nepradirbtas Ožiaragis – tai kompleksai, baimės, užsidarymai, užsispaudimai, griežtumas, perdėta kritika. Tai gyvenimas „štampais“ ir šablonais. Tai sistema dėl sistemos, biurokratija, atgyvenę „sausos“ frazės, konservatyvumas.
  • Pabandykime prajausti, kiek negyvos sistemos yra mumyse – galbūt tai itin sena, šiai dienai nebegaliojanti patirtis, gal kitų primestos vertybės, ar iš informacijos šaltinių prisigaudyti eteriniai „toksinai“.
  • Rytų medicinoje (pagal meridianų sistemą) Ožiaragis atsako už kepenis. Kepenis apkrauna ne tik netinkamas maistas bei gėrimai, bet ir pastovaus pykčio emocija. Prieš šį užtemimą ir jo metu labai tiktų lengva askezė, pabadavimas, iškrovos diena ar tiesiog didesnis saikas visame kame.

Priminsiu, kad per Mėnulio užtemimą labai tinka susiprogramuoti žalingų įpročių atsisakymą – Visata tuomet palaiko mus.

  • Ko būtų labai svarbu nedaryti per šį Mėnulio užtemimą – neteisti, nesmerkti, neįsivelti į ginčus, nekonfliktuoti su viršininkais, su valdiškų įstaigų atstovais. Nevertėtų pradėti kažko naujo, pavyzdžiui, darbintis į biudžetinę įstaigą. Sistema (bei tokio tipo įstaigos) yra šiuo metu arba silpna, arba kažkuria prasme – grėsminga.
  • Jei taip galima vaizdžiai išsireikšti, tai šis Mėnulio užtemimas Ožiaragyje labiau ragina „padėti tašką“, nei pradėti rašyti „naują raidę“. Visa, kas nauja, dar būtinai ateis ir išsiskleis su būsima Jaunatimi. Taip, kad savo planus ir sumanymus geriau jau realizuokime atėjus Liūto ženklui (nuo liepos 22 dienos).