2021 m. balandžio mėnesio astrologinė prognozė

Balandį daug planetų randasi, taip vadinamoje, kūrybinėje zonoje, atitinkamai ir mums, norėsis atsinaujinti, „atsišviežinti“.

 I-oji balandžio mėnesio savaitė.

  • Santykius globos darnus aspektas tarp Marso ir Veneros. Tai ir socialinė sėkmė, derybos, susitarimai dėl verslo, naudingų sutarčių, kontraktų pasirašymas, vertingos pažintys. Taip pat tai liečia ir tarpusavio asmeninius ryšius – daugės temperamentingumo, entuziazmo santykiuose. Moterys norės žavėti, o vyrai asistuoti. Šis metas palankus jaunoms / jaunatviškoms poroms. Kažkam tai gali būti įsimylėjimo periodas.
  • Iš veiklos sričių pagreitį įgaus transportas, logistika, tiekimas; pavėžėjimo, pervežimo, kraustymo paslaugos. Gana neblogas laikas tai bus autoservisams bei automobilių pardavimo rinkai. Tuo pačiu, galima dairytis automobilio ir asmeniniam įsigijimui, ar siekti pagerinti esamą transporto priemonę.
  • Pirmąją balandžio savaitę, kuri šiais metais yra ir Velykinis laikotarpis, veiks šviesus karminis aspektas, kai Baltasis Mėnulis jungsis su Ketu Šaulio ženkle. Tai susiję su praeitimi, bet išsipildo dabartyje. Tai tam tikros kažkada jau „pasėtos sėklos“, padaryti geri darbai ar išsakyti palinkėjimai, kurie dabar sugrįš pas mus kaip netikėta dovana ar maloni žinia.

II-oji balandžio mėnesio savaitė.

  • Marso planeta, atspindinti energetinį foną, vis dar keliaus Dvynių ženklu bei sudarys harmoningus aspektus su Jupiteriu ir Saule. Visi trys šviesuliai (Jupiteris, Marsas, Saulė) yra Ugnies stichijos, „jan“ prigimties. Taigi, per šį laiką svarbu „nesnausti“. Reikia maksimaliai veikti, išreikšti save. Sėkmingi šiuo metu aktyvūs pardavimai / pirkimai, kraustymasis, darbo paieškos, reklama ir visi kiti dalykai, kur reikia parodyti save, įvertinti kitą, ar tiesiog nepraleisti sau naudingų momentų.
  • Balandžio 12-ąją dieną startuoja Jaunatis Avino ženkle, kuri dar labiau paskatins naujovių troškulį. Svarbus niuansas – šiuo laikotarpiu galima dėl greičio, skubėjimo, nekantrumo praleisti reikšmingų detalių. Todėl Avino ženklo spontaniškumas turi eiti kartu su „blaivia“ galva.

III-oji balandžio mėnesio savaitė.

  • Šiuo metu jau pradės dominuoti Jaučio ženklas, šis ženklas „perims estafetę“ iš Avino. Balandžio 14 dieną į Jautį įeis Venera, o balandžio 19 dieną – Saulė bei Merkurijus.
  • Veikloje svarbus taps amatinis, rankų darbas. Taip pat daugės norinčių darbuotis žemės ūkio srityje. Tai gali būti ir kaip pomėgis, bet ir kaip profesionalus, apmokamas užsiėmimas. Neblogai seksis kasininkams, finansistams, ekonomistams.
  • Asmeniniuose santykiuose vertinsime materialinį pamatą, tai, ką galime apčiuopti. Tai geras laikas mylėti ne žodžiais, o konkrečiais darbais. Taip pat ne paskutinėje vietoje bus mūsų pinigai, pajamos, turtas, biudžetas. Partneriai gali nuspręsti įsigyti bendrų daiktų, arba galbūt siekti sudaryti jungtinę nuosavybę, vedybinį kontraktą ir t.t.

IV-oji balandžio mėnesio savaitė.

  • Balandžio gale Saulė, Merkurijus, Venera pajus planetos Urano įtaką. Tai lems Urano ir minėtų šviesulių susijungimo aspektas Jaučio ženkle. Urano raktinis žodis – nenuspėjamumas. Gali staigiai viskas virsti aukštyn kojomis. Galima finansiškai tiek išlošti, tiek prarasti. Taip pat ir ryšiuose bus „linksmieji kalneliai“ – asmeniniuose santykiuose galima sulaukti tiek pasipiršimo, tiek pasiūlymo išsiskirstyti.
  • Visumoje, Uranas neša griūties / kūrybos pamoką. Todėl šiuo metu žinią apie tai, kad kažkas baigiasi, nutrūksta verta priimti kaip atvertą langą ar naują gyvenimo puslapį su neribotomis galimybėmis.
  • Gebantiems ir mokantiems rizikuoti – tai geras periodas. Bet tuo pačiu, tai provokuos ir sukčiavimus, apgaules, raginimus įsitraukti į finansines piramides. Nepatyrusiems nerekomenduotina neapgalvotai investuoti šiuo metu.
  • Marsas nuo balandžio 23 dienos pereis į Vėžį, kur ši planeta silpna bei „kompleksuota“. Tokia gali būti ir mūsų energija, tačiau svarbu tai suvokti ir tam nepasiduoti. Kitaip tariant – reikėtų vyti šalin tingumą, pasyvumą, skundimąsi ir t.t. Marso pradirbimas Vėžio ženkle – tai nusikreipimas į šeimyninius rūpesčius, gyvenamosios vietos tvarkymas, gerinimas. Tuo ir reikėtų užsiimti balandžio gale.

Balandis geras metas laukiantiems permainų, mėgstantiems kintantį, dinamišką gyvenimo stilių, veržlumą, „liepsnojantiems“ idėjomis. Tai Jūsų „banga“ – pagaukite ją.