2021 m. gruodžio mėn. astrologinė prognozė

Gruodis ateina viena vertus, kaip išvadų už visus metus mėnuo, o iš kitos pusės – kaip pats šventiškiausias periodas.

Pirmoji gruodžio savaitė.

  • Merkurijaus padėtis nebus stipri, todėl sunkiau bus tiems, kurių veikloje reikia didelio tikslumo. Geriausia šiuo metu yra kultūros atstovams. Neblogai seksis tiems, kurie susiję su seminarų vedimu, su dėstymu. Studentams reikės ypač atidžiai kartoti informaciją. Mūsų intelektas šiuo metu kryps į filosofavimą, į plačių klausimų sprendimą, o susifokusuoti ties kažkuo konkrečiu bus sudėtinga.
  • Jausmų sferoje išloš tie, kas sieks bendrų susitarimų ir tikslų. Tai kantrybės, ištvermės laikotarpis, kai galbūt ne viskas patinka partneryje, kai suaktyvėja kritiškas matymas. Savo antrąją pusę sutikti bus sunkiau (tiems, kas vieniši).
  • Gruodžio 4 dieną mūsų laukia Saulės užtemimas Šaulio ženkle, tuo pačiu stoja Jaunatis. Taigi, jei Mėnulio užtemimas yra metas paleisti, transformuoti, tai Saulės užtemimas skirtas norimiems dalykams pasiplanuoti, pasitvirtinti, turėti viziją, siekti aiškumo. Tai fatališkas metas, tačiau didelę reikšmę turime mes patys, nes dalyvaujame savo gal ir tolimos ateities kūrime. Netinka šiuo laikotarpiu blaškytis, kažką stipriai keisti. Geriau likti savo „stubure“, savo centre. Šaulio ženklas akcentuoja, kad turime mažinti egoistinius norus, o išplėsti savo suvokimą bent iki grupės, kolektyvo, sociumo, šalies ir panašiai. Šaulio ženklo energijos siekia, kad būtų gerai visiems. Padarius teisingą pasirinkimą arba susidėliojus mintis, galima padaryti nemažą simbolinį šuoliuką į priekį šio užtemimo metu. Pagalvokite, ko norite iš planetos Jupiterio. Gal įstoti į rūpimus mokslus, gal plėtros versle, ar sutikti savo mokytoją, o gal norite, kad Saulės užtemimo srautas atneštų laimę artimiesiems.

Antroji gruodžio savaitė.

Marsas iki gruodžio 13 dienos bus Skorpione, ir čia galimi įvairūs proveržiai – ir konfliktai, ir agresija, bet tuo pačiu metu ir drąsa bei noras gintis. Gali stigti ramybės. Taip pat bus naujo ir seno sandūra, to, kas atgyveno, bei to, kas dar neturi aiškių kontūrų. Svarbu šią savaitę eiti į kompromisą, išbalansuoti neramiomis aplinkybėmis, derėtis, bet nepulti reikalauti.

Trečioji gruodžio savaitė.

  • Mūsų reikalų planeta (Merkurijus) įeina į Ožiaragio ženklą, ir iš karto tampa lengviau žemiškų profesijų atstovams – statybininkams, inžinieriams, taip pat ekonomistams, rinkodaristams, viešajame sektoriuje dirbantiems. Tai sėkmingas laikas tvarkyti dokumentus, teikti ataskaitas.
  • Marsas taip pat bus pakeitęs kryptį – jau Šaulio ženkle. Todėl reikšmingai jausis pakitusi aplinkos energetika – bus noras keistis dovanomis, išaugęs optimizmas, o į klaidas žiūrėjimas pro pirštus,
  • Jausmuose tai laikotarpis, kai bus grįžtama prie senų meilių ar santuokų, bent jau iškils noras paanalizuoti praeitį, tačiau įmanomi ir realūs santykių atnaujinimai. Arba tai gali būti tam tikri trumpalaikiai kontaktai, nukeliantys į senus ryšius.
  • Gruodžio 21-ąją dieną Saulė jau pereina į Ožiaragio ženklą, ir mes švenčiame Žiemos Saulėgrįžą, trumpiausią dieną metuose. Tai laikas, kai visiems reikia labiau surimtėti (Saturno įtaka), susikaupti. Taip pat tai magiška diena, įvedanti į didįjį stebuklingų žiemos švenčių laukimą.

Ketvirtoji gruodžio savaitė.

Ši savaitė suaktyvins finansus, ypač tiems, kas užsiima stambiais projektais. Tai laikas užsispirkti masiškai prekių, investuoti į gamybą. Taip pat ir kiekvienam asmeniškai pakankamai palanku įsigyti brangesnių daiktų, tačiau suplanuoti šie pirkiniai turėjo būti jau iš seniau, nes spontaniškumas dabar būtų ne laiku ir ne vietoje.

Gali būti prasmingos ir gausios labdaros bei paramos akcijos.

  • Itin įdomios ir mistinės dienos – tai paskutinės gruodžio trys dienos (gruodžio 29-31). Tai laikas, kai su Baltuoju Mėnuliu jungsis Merkurijus, Venera, Plutonas – vienoje planetinėje puokštėje. Simbolinio angelo-sargo šviesa gali apšviesti ne tik mūsų kasdienybę, emocinį foną, bet ir leisti mums keisti, koreguoti savo aplinką, kitaip sakant – užsiimti sklaida, daryti poveikį.

Dar vienas didelis planetinis įvykis – gruodžio 29 dieną į Žuvų ženklą pereina Jupiteris. Jupiteris čia stiprus ir gebantis apginti. Tai labai liečia tikėjimą, tikinčiuosius. Kaip sakoma – „ir bus Jums duota pagal Jūsų tikėjimą“

  • Paskutinioji diena metuose, didžiojo šventimo diena, Naujųjų, 2022-ųjų metų pasitikimo diena, išpuola su Neptūno arba Laivo simboliu (27-oji Mėnulio kalendoriaus diena). Tai tikrai harmoningas metas, akcentuojantis dvasingumą ir akimirkos šventumą / magiją. Nebūkite dabar skeptiški ir tikintys tik faktais, o išvyskite neregimojo, anapusinio, paralelinio pasaulio prisilietimus, išgirskite dvasios plazdėjimą savo širdyje. Ypatingai tiktų šiuos Naujuosius Metus sutikti su tais, kurių idealai sutampa su mūsų vertybėmis.