2021 m. kovo mėnesio astrologinė prognozė

Kovas „atidaro“ mums pavasario duris. Šį mėnesį mūsų laukia dar vieni Nauji metai, pagal Avestos kalendorių. Tai pavasario Lygiadienis. Ši diena dar vadinama astrologų Naujaisiais metais, nes Saulė įžengia į Avino (pirmojo horoskopo ženklo) 1-ąjį laipsnį.

Pirmoji kovo mėnesio savaitė.

  • Veikloje sėkmė lydės tuos, kam reikia idėjų, įkvėpimo, kas ruošia mokslinius darbus, kuria programas, tobulina technologijas. Nemaža tikimybė tam tikro susijungimo, sponsoriavimo, naudingo barterio. Svarbu pagalvoti apie mainus, apie abipusę naudą.
  • Santykiai pasižymės gyliu, romantika. Taip pat gali būti gailestingumo, jautrumo, empatijos apraiškų. Tai laikas, kai galima patvirtinti ryšį, pasižadėti, prisiekti. Santykiuose bus svarbus dvasinis pagrindas, esminės vertybės.

Antroji kovo mėnesio savaitė.

  • Svarbus įvykis – Marso planeta pereina į Dvynių ženklą. Marsas – tai energetika, energija, valia, ryžtas; tai, kaip mes save išreiškiame, parodome, į ką nusikreipiame, tai mūsų atkaklus siekis. Marsas prieš tai buvo Jaučio ženkle, kur jis turi statusą – „išvytas“. Tai pasižymi planetos „pykčiu“, mažai harmoningomis, nedarniomis bangomis. O Dvyniuose ši planeta tampa draugiška.

Marsui keliaujant per Dvynius, reikšmingai keisis aplinkos fonas – mes tapsime draugiškesni, labiau įsiklausantys, einantys į pokalbius, į kompromisą. Svarbesnės taps žinios, o ne asmeniniai įsitikinimai. Tai lankstumas, geresnė adaptacija.

  • Taip pat kovo 13 dieną sulauksime Jaunaties Žuvų ženkle. Tai ateina ne tik Saulės ir Mėnulio susijungime, kaip ir kas mėnesį, bet čia dar dalyvauja Neptūno bei Veneros planetos. Tiek Venera, tiek Neptūnas Žuvyse turi stiprias pozicijas, todėl mes galime tikėtis palaikymo. Parama ateis per dvasines bendruomenes, per bendrystę religijoje, per meną. Tai Jaunatis, kuri grąžina tikėjimą ir viltį.

Trečioji kovo mėnesio savaitė.

  • Veikloje pajusime Merkurijų Žuvyse – daugiau išsiblaškymo, mažiau apibrėžtumo, konkretumo. Tai geras laikas humanitarams arba tiems, kurių paslaugos susiję su relaksacija. Gali išaugti masažų poreikis. Taip pat bus populiarūs alternatyvūs gydymo būdai.

Mažiau sėkmės turės tiksliosios profesijos bei tokio tipo verslai.

  • Kaip minėjau, kovo 20-ąją, startuojant pavasario Lygiadieniui, dar vieną kartą atšvęsime Naujus metus, šį kartą pagal Saulės kelionę. Tradicija būtų – pagarbinti šią dieną Saulę. Gal per kreipimąsi ar per mantrą. Gal tiesiog dėkingumu už gyvybę Žemei, kurią dovanoja Saulė.

Saulė įeis į Avino ženklą, vėl užsisuks naujas judesys Zodiako rate. Saulė Avine – energingas fonas. Tai laikas, tinkantis aktyviam darbui, sportui, varžyboms, konkurencijai, greitai įgyvendinamiems planams. Tai laikas parodyti staigią reakciją, „neprasnausti“ savo progų.

Paskutinioji kovo mėnesio dekada.

  • Prie Saulės Avine prisijungs ir Venera. Venera Avine – tai „sprogimai“ santykiuose. Gali būti spontaniškų įsimylėjimų. Porose irgi bus įsiplieskusių proveržių jausmuose. Emocinis fonas šiuo metu yra temperamentingas, aistringas, tačiau minusas čia gali būti per didelis neapgalvotas greitis visame kame.

Per Venerą Avine galima gražiai atsinaujinti, išryškinti savo išvaizdą, pabrėžti formas. Tai laikas, kai darome pastebimą savo vidinę ugnį.

*******************************************************************************************************

Apibendrinus kovo mėnesį, tai optimistiškai nuteikiantis mėnuo. Ypač nuo Jaunaties, nuo kovo 13-osios, dar labiau nuo kovo 20-osios – Saulės Avine. Tai laikas, kai augs pasitikėjimas savimi, gyvybingumas, pakilumas, ir tai pajusime visi.