2021 m. lapkričio mėn. astrologinė prognozė

Lapkritis užveria rudens sezoną, tuo pat metu atidarydamas užtemimų periodą. Pirmasis iš užtemimų (Mėnulio) įvyks lapkričio 19 dieną.

Šio mėnesio didžiąją dalį karaliauja Skorpiono ženklas, parodydamas mums tam tikras „dėmes“ ar „užsistovėjusį“ vandenį – vietą, kur reikia keistis, patirti virsmą, nepabijoti priimti kitą požiūrį ir panašiai.

Pirmoji lapkričio savaitė.

Tai gali būti klaidingų impulsų metas. Idėjos šiuo metu dar „žalios“ ir nesubrendę, todėl nereikia dabar skubėti įgyvendinti planų. Taip pat labai atsargiai duokite pažadus. Neverta prisiimti didelių įsipareigojimų.

  • Lapkričio 5 dieną stoja Jaunatis su planetos Urano įtaka. Tai rodo nestabilų metą. Ne laikas dabar investuoti, rizikuoti.

Kas svarbu – būti lankstiems, daugiau derėtis, eiti į kompromisą. Tai psichologų ir advokatų metas, arba tų žmonių, kurie moka ne vien skirstyti į juodą ir baltą, o apžvelgti abi puses, matyti visų interesus. Būtent taip reikėtų elgtis.

Antroji lapkričio savaitė.

Venera bus Ožiaragio ženkle. Tai visiems santykiams suteiks dalykinį foną. Gali būti, kad girdėsime daugiau kritikos. Šiuo periodu visai tinka konstruktyvios pastabos, net mylimam žmogui.

Darbo ryšiuose tai geras laikas skirstyti pareigas, priiminėti darbuotojus arba samdyti meistrus.

Taip pat tai metas, kai galima susiplanuoti stambius pirkinius, remonto darbus.

Veikloje tai yra aktyvus metas. Ir Marsas, ir Merkurijus bus Skorpiono ženkle, todėl drąsiai ir ryžtingai tinka imtis naujų užduočių. Sėkmė lydės darbuotojus, kurių veikloje yra rizikos faktorius, pavyzdžiui, chirurgus. Taip pat palankus momentas verslo atnaujinime – derėtų lanksčiai reaguoti į kintančią rinką.

Trečioji lapkričio savaitė.

Tai laikotarpis, kai bus veiksmingas darnus aspektas tarp Veneros ir Urano. Šis aspektas gali atnešti susižavėjimą, meilę ne tik žmogui, bet ir naujai rastam pomėgiui. Taip pat mus gali patraukti tam tikri mokslai, žinios. Galima netikėtai įsigyti savo svajonių pirkinį. Šią savaitę reikia pastebėti, ką siūlo gyvenimas ir galbūt nepraleisti progos.

  • Lapkričio 19 dieną įvyksta Mėnulio užtemimas Jaučio ženkle. Mėnulio užtemimai – tai paleidimo laikas. Jautis yra ženklas, atsakingas už materiją. Taigi, galima šią užtemimo praktiką praleisti labai tiesiogiai – išdalinant nereikalingus daiktus, ar kaip kitaip jų atsikratant, apsivalant. Taip pat, kaip pagrindinę negatyvią Jaučio savybę, galima išskirti godumą. Tai bruožas, kurį per šį užtemimą derėtų apmąstyti visiems. Svarbu bus nepasiduoti pagundai staigiai praturtėti, nepakliūti į nesąžiningų žmonių draugiją. Užtemimo periodu netinka pasirašinėti svarbių sutarčių.

Ketvirtoji lapkričio savaitė.

Nereikėtų pamiršti, kad tai vis dar laikas tarp užtemimų, ir, jog gruodžio pačioje pradžioje mūsų lauks Saulės užtemimas.

Saulė šią savaitę jau bus perėjusi į Šaulio ženklą bei jungsis su Merkurijumi. Tai laikas aiškumui, apmąstymams, tikslams suformuoti. Lengvai seksis mokytis, sėkmė lydės dirbančius intelektualų darbą, ar patiems perteikinėjantiems žinias. Išaugs susidomėjimas informacija, knygomis.

Venera bus pilna šviesių aspektų bei formuos jungtį su Baltuoju Mėnuliu. Kadangi Venera Ožiaragyje, ženkle, atspindinčiame sociumą, tai galima tikėtis susirasti gerą darbą, naudingų ryšių, puikų vadovą. Jei jau esate Jus tenkinančioje aplinkoje bei realizuojate save taip, kaip norėtumėte, galite sulaukti palankių pokyčių, gal net karjeros.

Patiems mums tai būtų metas dalintis, pabūti kažkam nesavanaudiškai padedančiu, padovanojančiu ar suvedančiu su reikiamais žmonėmis. Svarbu ne vien tik laukti iš likimo (gavimo faktorius), bet, atsižvelgiant į Visatos bangas, harmoningai duoti, įnešti.

***********************************************************************************

Apibendrinant lapkritį – tai mėnuo, kuris turės tęstinumą gruodyje, kitaip tariant – lapkričio „sėklos“, pradėti darbai ar užmegzti santykiai, gruodį turės aiškesnę apraišką arba „išsirišimą“.

Todėl svarbi atsakomybė, praktiškumas. Tai tikrai ne fantazuotojų ar plaukiančių pasroviui metas. Laikas tapti tvirtesniems – tai lapkričio pamoka mums.