2021 m. rugsėjo mėn. astrologinė prognozė

Rugsėjis, kartu su besikeičiančiu iš vasaros į rudenį sezonu, sveikinasi su mumis.

I-oji rugsėjo savaitė.

Mus palies svarbus aspektas, kuris susidaro retai – Juodojo Mėnulio Dvyniuose ir Rachu jungtis. Tai laikas, kai pajusime „tamsiąją“ Dvynių pusę, ir su tuo yra susiję žodžiai, komunikacija. Gali būti nemažai netiesos, intrigų, iškraipymų, fantazijų. Tuo pačiu, labai svarbu patiems neprisidėti prie klaidingos informacijos platinimo. Šiame laikotarpyje taip pat tinka „išsklaidyti“ rūką, nuimti skraistę nuo paslapčių, atskleisti tiesą – tai būtų ne tiesiog pasidavimas šiam aspektui, o jo korekcija, pradirbimas. Visiems galima dabar palinkėti daugiau sąžinės.

  • Veikloje svarbiausios profesijos – teisė ir psichologija, taip pat – ambasadorių, diplomatų, derybininkų darbas. Merkurijus Svarstyklių ženkle visiems kitiems gali duoti tokį foną, jog prireiks teisinių dokumentų, pažymų.
  • Santykiuose bus gera tiems, kas yra oficialiose partnerystėse, komfortiška bus poroms, apie kurias žino sociumas, kurios veikia išvien viešai bei demonstruoja tokią pat nuomonę, poziciją. Tinkamas šis metas paversti santykius legaliais, supažindinti antrąją pusę su šeima ir t.t.

II-oji rugsėjo savaitė.

  • Antroji savaitė jau bus Mėnulio Jaunaties cikle, ir leis mums daugiau suplanuoti, susidėlioti. Saulės padėtis stipri – ji visas tas dienas bus harmoningai aspektuojama aukštesniųjų planetų – Urano, Plutono, Prozerpinos. Tai laikas, kai sąmonė bunda, kai atkeliauja netikėtos, toliaregiškos idėjos, kai dedamas kertinis akmuo stambiems projektams, kai išaiškėja „dėlionės detalės“.
  • Venera pereis į Skorpiono ženklą, todėl reikšmingai keisis fonas tiek santykiuose, tiek pinigų sferoje. Ryšiuose – tai aistrų laikas, tai periodas, kai norėsis santykių kaip meilės romanuose. Aplinkui sklandys tam tikras magnetizmas, ir reikia nepamiršti, jog tai duos ir savitų pavojų, pagundų. Svarbu neiti į santykį / kontaktą, dėl kurio vėliau teks gailėtis.
  • Finansuose – tai paskolų, kreditų, darbo ne su savo pinigais, o su kolektyviniais, metas. Materialiuose reikaluose gali prireikti drąsių sprendimų. Suaktyvės notarų, draudėjų darbas.

III-oji rugsėjo savaitė.

  • Marsas pereina į Svarstyklių ženklą, ir čia šios planetos pozicija laikoma silpna. Bus sudėtinga parodyti savo valią, trūks ryžto, drąsos. Tačiau tokia Marso (mūsų energetikos) padėtis kalba apie susitarimus, apie žodinius ar raštinius pareiškimus. Šiuo metu gali būti nemažai bylų, ieškinių. Arba visi vartys dokumentus, gyvens pagal vidines taisykles, pagal protokolą. Labai svarbūs bus žmonės-tarpininkai, kurie veikia kaip abiejų pusių sutaikytojai, atstovai, advokatai, mediatoriai.
  • Palanku tvarkyti įvairius reikalus, nes Merkurijus turės su Jupiteriu trigono aspektą. Tai rodo, kad savarankiškai, pasitelkus žinias, ar su kokio autoritetingo žmogaus pagalba, pavyks išspręsti seną problemą. Geras šis metas ir mokytis, semtis išminties.
  • Rugsėjo 22-ąją dieną mūsų laukia svarbus astrologinis taškas ir šventė – Rudens Lygiadienis. Šią dieną Saulė pereina į Svarstyklių ženklą. Mūsų visų tema taps – tarpusavio santykiai bei teisingumas, tiesa, pusiausvyra, „aukso viduriukas“. Rudens Lygiadienis – tai mistinis laikas, kai Visatos „laikrodis“ savotiškai trumpam sustoja, ir mes galime „koreguoti kadrus“ iš bendrojo „siužeto“. Tai periodas, kuriame aktyvizuojasi daugiau likimo, todėl čia reikia jausti ir atsakomybę, nes lemtis yra tiek vertikali (kuri nusileidžia kaip Aukštesnioji valia), tiek ir horizontali (tai mintys, idėjos, veiksmai, įvykiai, kuriuos kuriame / kaldiname kiekvienas). Tai laikas susitelkti į tai, ko norėtųsi, į savo siekiamybę.

IV rugsėjo savaitė.

  • Jausmuose rasis lengvumo, ar partnerio, ar pačio ryšio pakylėjimo virš kasdienybės. Tai menininkų, dailininkų, poetų metas, kai lanko mūzos. Jos gali aplankyti kiekvieną žmogų bet kurią dieną, kai kūrybiškai eksperimentais darome pagardintą kavą savo mylimam žmogui.
  • Nuo rugsėjo 27 dienos Merkurijus pradės judėti atgal, todėl „sustos“ visi svarbūs dalykai, vėluos, užsilaikys prekės, paslaugos, dokumentai, sprendimai ir t.t. Susitvarkyti svarbius reikalus reikia iki šios dienos, nes vėliau bus jau ne metas tam.

Apibendrinus rugsėjį – tai tam tikros mistinės tiesos paieškos, arba bandymas rasti išeitį, noras, kad visiems būtų gerai. Rugsėjį praranda prasmę individualumas, ir reikia veikti porose, komandose, bendruomenėse, kolektyvuose. Tai laikas parodyti ne ką mes galime vieni asmeniškai, bet koks mūsų vaidmuo grupėje ir kaip mes mokame veikti išvien, kaip mes „įsipaišome“ į aplinką.