2021 m. spalio mėn. astrologinė prognozė

Apie ką pasakoja ryškiausias ir margiausias mėnuo – spalis?

MĖNESIO ENERGETIKA.

Prasideda spalis išreikštomis Svarstyklėmis – čia randasi Saulė, Marsas ir Merkurijus. Svarbiausia tema – teisingumas, teisybė, pusiausvyra. Aišku, gali iškilti ir kaltės tema.

  • Iki spalio 23 dienos reikėtų daug kur bandyti susitarti, eiti į kompromisą, derėtis, ieškoti abiems pusėms naudingų išeičių. Marso planeta Svarstyklėse turi silpną, išvytą poziciją, todėl energetiškai tai gali jaustis kaip baimė, pereinanti į puolimą, arba per didelis prisitaikymas. Svarbu bus daugelyje sričių nesugadinti santykio.
  • Nuo spalio 23 dienos jausimės stipriau, tvirčiau. Aiškiau suvoksime Aukštesniąją jėgą, savo paskirtį. Paskutinės spalio dienos – 30-oji ir 31-oji – tai ryžto, drąsos, „nukirtimo“, ko nebereikia, sąmoningos, tikslingos rizikos laikas.

MĖNESIO VEIKLA.

  • Merkurijus pusę mėnesio (iki spalio 18 dienos) prabus retrogradinis, judantis atgal. Tai nelabai tinkamas metas naujų sutarčių pasirašymui, darbo ar mokslo startui. Už tai suaktyvės seni reikalai, senos bylos, bus pakelti seni dokumentai. Gali prireikti visokių išrašų, nuorašų, dublikatų ir t.t.
  • Nuo spalio 19 dienos sėkminga sritis yra teisė, advokatūra, diplomatiniai santykiai. Tai laikas visiems asmeniškai kažkaip pasinaudoti šia sfera, tuo pačiu tai gali suveikti ir tarptautiniu mąstu – derybos tarp dviejų verslo įmonių ar dviejų šalių.

Palanki sfera yra ir psichologija, ypač šeimų, porų. Gal kažkam tai bus laikas ir taikiai skirtis, ramiai pasidalinti turtą.

Daugiau, nei įprastai, darbo turės juristai, notarai. Svarbūs bus įstatymai, taisyklės, normos.

MĖNESIO JAUSMINIS FONAS.

  • Pirmąją savaitę (iki spalio 7 dienos) Venera išbus Skopiono ženkle. Taigi, kai kurie iš mūsų „spjaudysis“ neigiamomis emocijomis. Tuo metu reikia nepakliūti po „energetinių vampyrų“ įtaka ir pačiam tokiu netapti. Gražesnė Veneros Skorpione pusė – aistringi, „beprotiški“ jausmai, kai dėl mylimo žmogaus einama į avantiūrą.
  • Nuo spalio 7 dienos iki pat mėnesio galo jausminė planeta yra Šaulio ženkle. Tai darys mus dosnius, labiau geraširdžius, dėsime pastangas, kad būtų visiems smagiau, linksmiau, džiugiau. Tai laikas daryti nesavanaudiškus darbus, burtis į kompanijas, būrelius. Tai ne visai poros metas, o labiau grupelės, kolektyvo, giminės. Venera Šaulyje yra su Jupiterio (didžiosios laimės) išraiška bei atspalviu. Taigi, arba mums netikėtai kažkas padės, arba patiems prisieis pabūti to geradario rolėje. Dalybos viskuo be gailesčio – jausmais, materialinėmis gėrybėmis – tai Veneros Šaulyje stiprioji pusė. Silpnesnė pusė čia gali būti pernelyg „rožiniai akiniai“, perdėtas pozityvumas.

APIBENDRINIMAS.

  • Spalio paskutinės dienos (maždaug nuo 27 iki 31) leis sėkmingau tvarkyti ne vieną reikalą, nes su Jupiteriu palankiuose / darniuose aspektuose bus tiek Merkurijus, tiek Venera. Tos dienos yra tarsi kažkuo „pateptos“, kad judėtume lengviau.
  • Apibendrinus spalį, tai iki 18 dienos – „stringantis“ periodas, kuriame klaidos, nesusipratimai, netikslios diagnozės, brokai ir t.t. Taigi, labiau reikia „išjungti“ nereikalingą aktyvumą. Vėliau mėnesio energetika stiprėja, auga.
  • Nuo spalio 23 dienos pasipildę, „pasikrovę“, valingi galime daryti aiškius ir nedviprasmiškus pasirinkimus.