2021 m. vasario mėnesio astrologinė prognozė

Trečiasis žiemos mėnuo prasideda itin „Vandeniškomis“ nuotaikomis – kiekvienam prisieis pasielgti originaliai, „šviežiai“, kažkaip kitaip.

Pirmoji vasario mėnesio dekada (1-10 dienos)

Net penki šviesuliai šiuo metu judės Vandenio ženklu.

  • Kalbant apie veiklą – tai geras metas kūrybai bei išradimams, ne rutininiam darbui. Daug pasiekti gali režisieriai, vaizdo klipų kūrėjai, kompozitoriai. Taip pat palankus metas tiems, kurie dirba su naujausiomis informacinėmis technologijomis. Dar šis laikas sėkmingas netradiciniam, ezoterinio pobūdžio verslui, alternatyviajai medicinai.
  • Darbe ir versle dabar netinka veikti ir mąstyti įprastu būdu. Nepavyks naudotis standartais, konservatyviomis priemonėmis, tuo, kas kažkada įdiegta ir užrašyta.

Palanku planuoti tam tikras naujoves rinkoje – pavyzdžiui, teikti dar iki šiol neegzistavusias paslaugas.

Antroji vasario mėnesio dalis (11-17 dienos)

  • Santykiuose tai yra siurprizų, staigmenų metas. Šis laikotarpis yra skirtas stebinti savo antrąją pusę, taip pat tam tikrų nuotykių potyriams. Visai tinkamos, laiku ir vietoje šiuo metu gali būti pažintys internetu. Stiprės draugystės poreikis. Svarbu bus atrasti ryšiuose bendrų interesų.
  • Vasario 11-oji ateina su Jaunatimi. Jaunatis Vandenyje – tai ypatingo svajonių, vizijų pildymosi metas, kadangi Vandenio ženklas susijęs su ateitimi, su fantazijomis, su vaizduote. Šis laikas bus nepaprastas tuo, kad visi pajausime tam tikrą globą. Kažkam gal tas proteguotojas bus viršininkas, kitam – dvasinis mokytojas, arba vyresnis draugas. Tai periodas, kai per žmones, įvykius, reiškinius ateis globėjiška energija. Puikus metas ieškoti sponsorių, rėmėjų.

Trečioji vasario mėnesio dekada (18-28 dienos)

  • Vasario 18-ąją dieną Saulė jau persiridens į paskutinįjį Zodiako ženklą – į Žuvis. Kažkiek keisis aplinkos nuotaika, fonas. Saulė Žuvyse paskatins ieškoti prasmės per gamtą, kūrybą, ar tiesiog pabūnant tyloje, pasineriant ne tiek į žodžius ir mintis, kiek į savo vidinę jausminę dalį.
  • Paskutinioji vasario savaitė pasižymės tuo, kad Merkurijus (veiklos, darbų, reikalų, mokslų, profesijos, komunikacijos planeta) pradės keliauti savo natūralia kryptimi (išeis iš retrogradinės padėties). Taigi, ši savaitė geriausia tvarkyti įvairius reikalus, pasirašyti sutartis, spręsti dėl darbo, intensyviai pradėti studijas, teikti įvairias paraiškas ir t.t.
  • Taip pat palankus bus komandinis darbas. Labai pasijus bendruomenės / kolektyvo „vado“ nuomonė, nukreipta būtent teigiama linkme. Šį laikotarpį galima pavadinti geranorišku. Taip lems planetos Jupiterio įtaka. Šiomis dienomis nesunkiai galima išsiderėti nuolaidų ar gana lengvai pasiekti tam tikrų sau naudingų aspektų. Aišku, neturėtume nustatyti savo sąmonės „bangų“ tik į gavimą. Galbūt ir mes kiekvienas savo aplinkoje galime kažką nesavanaudiškai atiduoti, pasidalinti, padovanoti kitiems.

Apibendrinus vasarį – tai gana svajingas mėnuo, ir tiems, kurie linkę dažnai pakelti akis į viršų, dangus bus linkęs priartėti.