2021 metų liepos mėn. astrologinė prognozė

Ateina kvepiantis liepomis antrasis vasaros mėnuo. Liepos mėnesio bėgyje, visiems mums karminį foną keičiančios Selena bei Lilit (Baltasis ir Juodasis Mėnuliai) pereis į kitus ženklus.

I-oji liepos dekada.

  • Iš veiklos sričių bus labiausiai globojama prekyba, smulkios paslaugos, mainai. Taip pat nemažai jėgos jaus tie, kurie susiję su turizmu, ekskursijomis, gidų paslaugomis. Merkurijus duos vystyti greitus kontaktus, staigiai megsis reikalingos pažintys. Taip pat bus lengva formuluoti mintis žodžiu ir raštu. Tinka rašyti straipsnius, galima susikurti, pavyzdžiui, puikius gyvenimo aprašymus. Dėl mokslų irgi gali būti daugiau aiškumo, konkretaus apsisprendimo. Merkurijaus padėtis stipri, todėl dauguma reikalų judės, vystysis užtikrintai ir be kliūčių.
  • Santykiuose – ir Marsas, ir Venera Liūto ženkle. Taigi, asmeniniuose ryšiuose svarbi rolė, artistiškumas. Ne tiek pasikalbėti apie buitį, kiek „pažaisti“ su mylimu žmogumi, paflirtuoti, patirti pramogų. Labai tikėtini naujų santykių užsimezgimai per renginius, per šventes. Tai laikas, kai svarbu save parodyti ryškiai visam pasauliui. Įvaizdis tampa tiesiog būtina dalimi. Beje, tai liečia ir darbo santykius.

II-oji liepos dekada.

  • Liepos 10 dieną stoja Jaunatis – tai metas susiplanuoti darbus, susikurti idėjas ir už kelių dienų pradėti tai įgyvendinti.
  • Šiuo metu Merkurijus Vėžio ženkle. Tai jau kitas fonas – veikla turi būti nukreipta į namus, būstą, į šeimos narių problemas ar poreikius. Tinka domėtis būsto jaukumu, interjero detalėmis. Gali būti nekilnojamojo turto rinkoje dar didesnis aktyvumas šiuo periodu. Nes visiems aktualiausia tampa namų tema. Tinka keisti, mainyti, pirkti, parduoti butus / namus / sklypus.
  • Liepos 13 dieną Baltasis Mėnulis pereina į Ožiaragį. Tai sėkmės metas ne tik Ožiaragiams, bet ir kitų planetų turintiems šiame ženkle. Visiems mums tikėtini šie teigiami pokyčiai:

-daug naujų statybų, aikštelių įrengimų (visko, kas didina patogumą);

-daug palankesni įstatymai (nes Ožiaragio ženklas tiesiogiai susijęs su valdžia);

-kokybiškesnės paslaugos vyresnio amžiaus žmonėms ir didesnis dėmesys jiems.

Jei norime Baltojo Mėnulio Ožiaragyje prielankumo, nebijokime pakeisti savo aplinkoje struktūrą ir formą (remontuotis, užsisakyti baldų, pakeisti erdvių išplanavimą) bei atiduoti savo „duoklę“ brandaus amžiaus žmonėms maloniu, šiltu bendravimu.

  • Liepos 18 dieną laukia ne toks smagus įvykis – Juodojo Mėnulio perėjimas į Dvynius. Tai devynių mėnesių laikotarpis, kuris bus sudėtingas visiems, kas pripratę daug judėti, daug keliauti ir nuolat mokytis. Taip pat atsargiau reikia elgtis su smulkiais pirkimais / pardavimais. Per šią Lilit padėtį klesti vagystės ir aferos. Sunkiausi „egzaminai“ laukia Dvynių bei tų, kurie turi svarbių planetų šiame ženkle. Lilit arba Juodojo Mėnulio pamoka – nesusigundyti „aklai“, nenueiti „ant pavadėlio“, traukiamo savo paties ydos, ar kito žmogaus įkalbinėjimo, kurio galbūt visai mums nereikia. Atidžiau derėtų stebėti ir naujas pažintis, tuos, kurie aktyviai veržiasi į mūsų gyvenimą. Per šią Juodojo Mėnulio padėtį reikia tokio tarsi „filtro“ visam kam.

III-oji liepos dekada.

  • Liepos 22 dieną Saulė jau pereis į karštąją Ugnies stichiją, į Liūto ženklą. Čia Saulė yra stipriausia – valdovė. Šiuo metu visiems galimas pliūpsnis energijos, bet tuo pačiu reikia saugoti širdį (kas turi ją pažeidžiamą), nes aktyvus Liūto ženklas dažnai išbalansuoja šį organą.
  • Venera įeis į Mergelės ženklą, ir santykiuose ims vyrauti praktinis aspektas, išskaičiavimas. Ilgalaikei porai tai gali pasireikšti kaip pareigų pasiskirstymas ar taupymas kartu kažkokiam daiktui / tikslui. Tačiau tuoktis dabar nebūtų rekomenduotina. Naujose pažintyse, visgi gali išlįsti tas perdėtas materialinis susidomėjimas kitu partneriu (pirmoje vietoje siekiant patogumo, paramos, kas iš tiesų šiek tiek prieštarauja nuoširdiems santykiams).

Apibendrinant liepą, tai šeimos bei asmeninės saviraiškos samplaika – didžiausi planetų blyksniai eina būtent į šias temas. Taigi, dailiai pasipuošus suskubkime į šeimynines šventes ar į kitus renginius, kur sutiksime daug artimų žmonių.