2022 m. balandžio mėn. astrologinė prognozė

Šis balandis kaip reta „tirštas“ astrologiniais įvykiais – mūsų laukia ir Juodojo Mėnulio perėjimas į kitą ženklą, ir keletas svarbių planetų jungčių, o viską vainikuos – Saulės užtemimas mėnesio pabaigoje. Taigi, balandis – spalvotas kaip Velykinis margutis.

I-oji balandžio savaitė.

Mėnuo prasideda Jaunatimi, naujais planais ir troškimais. Šį kartą Jaunatis įvyksta Avine, todėl pirmoji savaitė talpins savyje daug energijos, ryžto. Galima pasiekti tam tikrų rezultatų versle, organizuoti varžybas, sporto festivalius. Tai laikas, kai visos jėgos struktūros turės sėkmės faktorių.

  • Merkurijus Avine globos transporto sritį, logistiką, Tai laikas ir automobilių prekeiviams, ir autoservisams, o mums visiems – palanku pasirūpinti savo transporto priemone.
  • Šią savaitę danguje vyksta dvi svarbios planetų jungtys – Marso bei Saturno Vandenyje ir Jupiterio bei Neptūno Žuvyse. Pirmoji jungtis neša sunkų aspektą – tai gali pasireikšti išorinių aplinkybių spaudimu, avaringumu, o galbūt mums prireiks darbuotis savo vidumi ir įveikti psichologinius barjerus. Antroji jungtis (Jupiterio ir Neptūno) atvirkščiai – yra palaikančioji grandis. Šios planetų konjunkcijos esmė – pasitikėjimas, tikėjimas, dvasinio kelio svarba, bendra malda ar meditacija, vienybė. Tiktų šiame periode sudalyvauti kokiame prasmingame projekte, renginyje, kurio esmė – subtiliosios energijos, pajautimai.
  • Venera nuo balandžio 5 dienos pereis į Žuvų ženklą, ir santykiuose pradės vyrauti arba nesavanaudiška, universali meilė, kas pasireikš kaip noras globoti partnerį, jam daug ką atleisti, rodyti švelnumą, arba, nepradirbtame variante – tai meilė kaip svajonė, fantazija, o kartais ir kaip iliuzija. Santykiai gali pakylėti virš žemės tiek teigiama, tiek ir ne tokia pozityvia prasme (kai trūksta realybės, o yra tik įsivaizdavimas apie kitą).

II-oji balandžio savaitė.

Merkurijus balandžio 11 dieną pereis į žemišką, praktišką Jaučio ženklą. Tai bus amatininkų ir visų dirbančiųjų rankomis laikas. Energetinis akcentas taip pat bus ir žemės ūkyje. Visiems tai periodas, kai galima aprūpinti save tinkamomis darbo priemonėmis, įrankiais, buitiniais prietaisais. Pakankamai palankus šis laikas ir pinigų „įdarbinimui“, investicijoms.

Dangaus globos aspektas (Jupiterio ir Neptūno planetų konjunkcija) vis dar veiks, todėl reikėtų nepamiršti dėkingumo jausmo už saugų būstą, už gardų kąsnį, už savąjį lopinėlį žemės.

III-oji balandžio savaitė.

Balandžio 15 dieną įvyksta svarbus astrologinis pokytis, nulemiantis mums foną net devyneriems mėnesiams. Tai Juodojo Mėnulio perėjimas į Vėžio ženklą iš Dvynių ženklo. Kuo tai bus kitaip – Dvyniai valdo žodį, todėl pastaruoju metu žodžiai, informacija galėjo būti ir buvo iškraipomi, ar kažkaip neharmoningai naudojami, per žinias sklido daug negatyvo, kas būdinga Juodajam Mėnuliui Dvyniuose. Šis etapas baigiasi ir sudėtinga karma susimaterializuoja visiškai kitur – emocijose, Vėžio buveinėje.

  • Vėžys valdo šeimą, vaikus, Tėvynę. Taigi, savo gimtinėje gali nebūti taip malonu, kaip iki šiol, taip pat reikia turėti mintyse, kad šeimoje, ypač tarp tėvų ir vaikų bus daugiau konfliktų, nesutarimų, bent jau rasis galimybių priešpriešai. Nėra gerai per Juodajį Mėnulį Vėžyje sąmoningai pradėti vaiką. Taip pat nebus palanku pirkti nekilnojamąjį turtą.

Ko turėtų mus išmokyti šio Juodojo Mėnulio padėtis – visų pirma, pašvarinti savo pasąmonę, padirbti su jausmais, „išrišti“, išanalizuoti savo baimes. Taip pat – rasti ramybės būseną šeimoje, susitarimą, kuris tenkina visus. Tinka vystyti atlaidumą kitiems, emociškai paremti savo šeimos narius, lankyti artimųjų kapus. Tai darbas ne tik su asmenine karma, bet ir su giminės medžiu.

Pas daugelį gali būti impulsas, pagunda emigruoti. Ir iš tiesų, Juodojo Mėnulio Vėžyje veikiama, Tėvynė savotiškai tam tikram laikui virsta iš „Motinos“ į „Pamotę“. Per Juodąjį Mėnulį Vėžyje gali būti sunku namuose, tarsi nerastume vietos. Tokiu laikotarpiu geriau daugiau laiko leisti išorėje, gamtoje, svečiuose, klubuose, bendruomenėse, darbe.

  • Balandžio 20 dieną Saulė pereis į tvirtą ir stiprų Jaučio ženklą. Einant Saulei per šį ženklą, mes geriau suprantame ir įvardiname savo žemiškus norus, poreikius. Taip pat randasi daugiau jėgų dirbti, uždirbti, ypač, jei tai darbas lauke.

Jautis taip pat ir labai kūrybingas ženklas, todėl galime sulaukti žinomų atlikėjų įspūdingų, naujai išleistų kūrinių.

IV-oji balandžio savaitė.

Šią savaitę bus šviesi jungtis – Veneros su Jupiteriu bei Neptūnu. Veneros ir Jupiterio susijungimas Žuvų ženkle (kur abi šios planetos turi aukštą statusą) astrologijoje vadinasi – mažosios bei didžiosios laimės jungtis. Tuo laiku gali ateiti labai naudingi pasiūlymai arba išsipildyti kokia svajonė. Galima patekti į ilgai lauktas aplinkybes, susipažinti su reikiamu žmogumi. Ne tiek reikia patiems rodyti iniciatyvą, kiek kantriai išlaukti. Tai periodas, kuris nuteikia itin viltingai, kuris gali atnešti džiaugsmo grupėms žmonių.

  • Balandžio 30 dieną (tiksliau vėlyvą šios dienos vakarą) įvyksta Saulės užtemimas Jaučio ženkle. Užtemimo periodu reikia vengti kelionių, nebūtinų susitikimų, svarbių sprendimų. Tai laikas, skirtas susikoncentravimui į save, ir susikaupimui – Jaučio energijų harmonizavimui. Šis užtemimas liečia asmeninius finansus, turtą, saugumą. Galima tuo metu susikurti praktinius, realius tikslus, kaip užtikrinti sau pakankamai materijos. Iš kitos pusės – svarbu nenorėti, nepaimti per daug, nes Jaučio „tamsioji“ pusė – godumas, šykštumas. Pamąstykite per šį užtemimą, kas Jums brangu, ką reikia apsaugoti, išlaikyti savo rankose. Kaip visuomet, tai bus tik pirmasis užtemimas, o antrasis – arba „uždarantis“ koridorių Mėnulio užtemimas įvyks gegužės viduryje. Visas šis laikas iki gegužės vidurio turi daugiau likimo faktoriaus, todėl bet ką atliekant, galvokime apie pasekmes.