2022 m. birželio mėn. astrologinė prognozė

Birželis – tai mėnuo, atidarantis vasarą… Kaip tai atrodo planetinėje perspektyvoje?

I-oji birželio savaitė.

Prasideda ji retrogradiniu Merkurijumi – vis reikalai bus užlėteję, sustingę, planai bus linkę keistis ar iš viso sugriūti.

Iki birželio 4 dienos nieko svarbaus nereikia planuoti. Geriau atidėti nebūtinas keliones. Apsižiūrėti, jog nepamestume daiktų, išlaikyti budrumą kelyje.

Santykiuose tai laikas, kai reikia pasirūpinti savuoju žmogumi, kažkaip praktiškai prisidėti buityje. Venera bus Jaučio ženkle, ir tai nereiškia saldžių žodžių, pažadų, bet įpareigoja dirbti vardan santykių ar kurti bendrą komfortą kartu. Naujose pažintyse gali kažkiek išryškėti santykių iš išskaičiavimo nata.

Taip pat veiks Merkurijaus-Neptūno darnus aspektas. Šis aspektas susijęs su aiškiaregyste, gydymu, įtaigiu, menišku žodžiu. Jei su tuo siejasi Jūsų veikla, profesija – laukia lengvos, aiškios įžvalgos bet kokiose situacijose.

II-oji birželio savaitė.

Viena iš ryškiausių planetinių jungčių, paliečiančių daug gyvenimo sferų – tai Veneros bei Urano susijungimas. Tai yra avantiūristinis metas. Seksis tiems, kurių profesija kūrybinė, nestandartinė. Tarkim, fotografams, kuriantiems filmus, darantiems išradimus. Taip pat tiems, kurie rizikuoja, priverčia pinigus dirbti. Stabiliame, monotoniškame darbe bus sunkiau. Pernelyg šis aspektas vers eksperimentuoti, todėl nelengva bus tiems, kurių veikla pasikartojanti ar vyksta tam tikruose griežtuose rėmuose.

Partnerystėse – tai susižavėjimų iš pirmų žvilgsnių bei trumpalaikių romanų laikotarpis. Pažintys internetu gali būti visai sėkmingos. Tarp esamų porų bus daugiau susirašinėjimo, virtualių pokalbių. Gali dėl įvairių priežasčių pamažėti gyvo bendravimo.

Birželio 13 dieną Merkurijus pereina į Dvynių ženklą, kur ši planeta pati stipriausia. Tuomet tikėtinos geros, vaisingos derybos, rimta prekyba, mainai. Kaip veikla taps sėkmingiausia – prekybos, paslaugų sritis.

III-oji birželio savaitė.

Šią savaitę mums visiems reikia turėti planą, tikslą, vektorių. Palanku daryti stambius užsakymus, pasirašyti sutartis. Saulės ir Saturno darnus bendradarbiavimas duos mums blaivų, aiškų, apskaičiuoti gebantį mąstymą.

Galima sėkmingai užsiimti organizaciniais darbais, statybomis.

  • Birželio 21 dieną švenčiame Vasaros Saulėgrįžą, ir Saulė pereina į Vėžio ženklą. Visiems labiau parūps namų, šeimos reikalai, giminės lankymas ir protėvių pagerbimas, vaikų priežiūra. Vėžio ženklas šiuo metu karmiškai nelengvas, čia juda Juodasis Mėnulis. Todėl ne visada šeima šiuo metu bus mūsų užuovėja.

IV-oji birželio savaitė.

Birželio 23 dieną, pasitinkant Jonines (Rasas), Venera pereis į Dvynių ženklą. Bendravimas taps lengvas, draugiškas. Galima greitai rasti su žmonėmis bendrų taškų, atsiverti. Tuo pačiu, tai laikas, kai užsimezga sėkmingos dalykinės pažintys, įvyksta teigiami mainai.

  • Šią savaitę veiks harmoningas Veneros bei Plutono aspektas. Tai galimybė kaip reikiant pasidarbuoti, ir ateityje uždirbti / gauti didelius pinigus, rasti nišą verslui. Nereikėtų praleisti, „prasnausti“ šio aspekto. Mums versis energetinių resursų galimybės. Tai laikas, kai Visata atsiveria ir aprodo (plačiąja prasme) savo lobynus.
  • Visai gali būti, kad šiuo metu bus priimti žmonėms palankūs įstatymai, sprendimai. Taip pat kolektyvai, bendruomenės, grupės veiks žmonių labui, žmonių naudai. Valdžia kažkaip sugebės atsigręžti veidu į žmones.

Asmeninę savo valią reikia reikšti atsargiai. Marso planeta šiuo laiku bus konfliktiška. Taip pat veiks Juodojo Mėnulio ir Saulės jungties aspektas. Labiau derėtų pasitikėti kolektyvine nuomone, dažniau tartis su kitais (Saturno ir Jupiterio įtaka). Socialinis gyvenimas užims nemažą mūsų būties planą.

***********************************************************************************

Apibendrinant birželį – tai mėnuo, kuris dar tik viską pradeda, kuris tik pažymi kontūrus, todėl labiausiai jis yra tinkantis planams, bet ne itin aktyviems veiksmams.