2022 m. gegužės mėn. astrologinė prognozė

Pasitinkame labiausiai žydintį mėnesį metuose. Koks tai metas astrologiškai?

I-oji gegužės savaitė.

Pirmoji savaitė prasideda Jaunatimi bei Saulės ir Urano jungtimi. Šis planetų aspektas gali jaustis kaip intuicija, aiškiaregystė, apsauga. Lengviau bus dirbti prognozistams, tiems, kurių veikla susijusi su ateities apskaičiavimais. Visiems kitiems patartina naudotis vidiniu balsu, ir jei tas balsas sako, kad nereikia skrydžio, tai ir atsisakyti, jei kužda, jog nereikia kontrakto, tai ir nepasirašyti. Didesnį akcentą derėtų padėti būtent ties pasąmone, įsiklausyti į ją.

  • Venera bus Avino ženkle, todėl santykiuose tai aistringas, karštas, romantiškas laikas. Gali būti pirmų meilių arba susižavėjimų iš pirmo žvilgsnio. Jausmus bus lengva išreikšti. Tuo pačiu, tai ir skubėjimo bei greičio periodas, kai kartais meilė „sudega“ kaip degtukas, nespėjusi praeiti visų fazių. Skubinti įvykių dabar tikrai nereikia.
  • Merkurijus – Dvynių ženkle, ir mes pajusime mąstymo greitį, lengvai ateinančias žinias, proto guvumą, orientaciją. Puikus metas dirbantiems kontaktų centre, gidams, žurnalistams ir visiems mokiniams.

Energijos kažkiek stigs, nes valios planeta bus Vandens stichijoje, kas jai yra nekomfortiška. Todėl turėsime daugiau vaizduotės, fantazijų, negu veiksmo. Palankus šis laikas jūrininkams, visiems, kurie susiję su laivais, su plaukiojimu.

II gegužės savaitė.

  • Gegužės 10 dieną Merkurijaus judėjimas tampa retrogradinis, ir tai sudaro kliūtis, klaidas, netikslumus. Gali būti nepasiteisinusių diagnozių, nereikalingų pirkinių, technikos gedimų. Viską, ką dabar planuojate daryti, apgalvokite keletą kartų. Tinkamiausi darbai dabar bus tie, kurie jau pradėti, gerai žinomi ir suplanuoti iš anksto. Didelėms naujovėms, kaip ir darbo keitimui – ne metas.
  • Gegužės 11 dieną Jupiteris pereina į Avino ženklą ir išbus ten iki rudens. Tai visai kitas socialinis fonas, nei Jupiteris Žuvyse. Jupiteris Žuvyse ryškino maldą, labdarą, susitelkimą, tikėjimą, viltį. O Jupiteris Avine globoja kovą, konkurenciją, sportą. Galime tapti itin ambicingi. Tuo pačiu, tai sportininkų, gaisrininkų, jėgos struktūros atstovų metas. Tačiau Jupiteris linkęs viską išplėsti ir padauginti iki maksimumo. Todėl gali kilti daugiau gaisrų, traumų, konfliktų. Galima sakyti, kad tai pakovojimo už save, už savo vietą po Saule laikas. Ir žinoma, tai periodas, kai būtinai reikia fizinio krūvio, darbo raumenims.

III gegužės savaitė.

Šią savaitę turime užtemimų koridoriaus „užsidarymą“, kai praėjus Mėnulio užtemimui, apsivalę, išeisime per galines „duris“. Tai įvyks gegužės 16 dieną – Mėnulio užtemimas Skorpiono ženkle. Skorpionas – tai itin gilus jausminis planas, taip vadinamas – astralis. Taigi, būkime sąžiningi su savo emocijomis, pažvelkime į akis baimėms, pavydui, ir visam tam, ką nustūmėme toliausiai. Tai periodas viską išdidinti, pamatyti ir palikti, daugiau nebesikartoti, „nebesimaudyti“ nuoskaudose. Šis laikotarpis nepalankus naujų reikalų / įvykių užuomazgoms, ypač santykių arba didelių finansinių sandorių.

  • Marso planeta jungsis su Neptūnu, todėl konkrečią valią, nuomonę bus sunku išreikšti. Daugės tylos, užsidarymo savyje, nugrimzdimo į meditacijas. Tai jogų ir tų, kurie dirba su bioenergetinėmis praktikomis laikas. Idealus laikas praktikuoti Rytų kovos menus.
  • Nuo gegužes 21 dienos tampa gyvuoti lengviau, nes Saulė pereina į Dvynius, į Oro stichijos ženklą. Visa, ko mes norime, siekiame, dabar įgys spartos. Palanku keliauti, judėti, kažką organizuoti, gauti ar teikti informaciją.

IV gegužės savaitė.

Šią savaitę veiklus retas aspektas, kuris turi galimybę susidaryti kartą per 12 metų – tai Jupiterio bei Marso Avino ženkle jungtis. Marsas bus Avine nuo gegužės 25 dienos (Jupiteris, primenu – nuo gegužės 11 dienos). Visa tai gali pasireikšti labai svarbiais įvykiais socialiniame, politiniame plane. Tikėtina, kad bus priimti ryžtingi visus liečiantys sprendimai. Kai kuriems tai bus savotiškų žygdarbių metas. Arba tai gali būti laikas, kai vienas drąsus poelgis pakeičia visą didelį kolektyvą ar net miestą, šalį.

Taip pat įmanoma, kad bus didelių laimėjimų, pasiekimų sporte. Itin tinka šiuo metu organizuoti renginius, kuriuose reikia jėgos, varžymosi.

  • Nuo gegužės 28 dienos Venera bus laimingame (šiai planetai) Jaučio ženkle. Todėl dabar galimi: pinigų priaugimai, priedai, gausesni užsakymai ir naudingi pirkiniai.

***********************************************************************************

Apibendrinant gegužės mėnesį – iki gegužės vidurio (iki Mėnulio užtemimo) galvojame, ką palikti, ko atsisakyti, ką transformuoti. O nuo gegužės vidurio – tinka ryškiai reikštis, rodyti savo „vidinę ugnį“. Gegužė yra laikas, kai nepavyks būti abejingiems, kai reikės stoti ginti savo idealų arba bent pamąstyti, kas aš esu (tai lemia stipri Marso bei Jupiterio padėtis; Marsas, šiuo atveju, yra „AŠ“, o Jupiteris – visuomenė, socialinė aplinka).