2022 m. gruodžio mėnesio astrologinė prognozė

Ateina gruodis – pats laukiamiausias mėnuo, žiemos pradžia, kupina švenčių, stebuklo, Saulės grįžimo bei dovanų. Koks gi gruodis žiūrint dangiškomis „akimis“?

MĖNESIO ENERGETIKA.

Visą mėnesį Marsas bus Dvyniuose ir judės atbulyn (retrodradu). Mums visiems teks daug dirbti raštu, atsiskaitinėti, pildyti dokumentus, rašyti laiškus ir vykdyti kitas užduotis. Bus gausu bendravimo, dalykinių kontaktų. Ypač prasmingas grįžimas prie senų, kadaise užmirštų ryšių.

Gruodžio 8-10 dienomis Marsas bus opozicijoje Saulei, tai avaringesnis, konfliktiškesnis metas, kai galimos klaidos, kai nereikia greičio bei didelių sporto krūvių.

Gruodžio 20-22 dienomis veiks darnus Marso ir Chirono aspektas, tai laikas, kai paaiškės daug detalių, viskas bus teisingiau, sąžiningiau, galimas ilgai lauktų bylų laimėjimas ar bent jau procesinis pajudėjimas.

MĖNESIO VEIKLA.

Merkurijus visą gruodį išbus Ožiaragyje. Tai laikotarpis, kai palanku užsiimti verslu, tiksliąja veikla, statybomis, remontu. Taip pat seksis statistams, rinkodaristams. Visiems planuotojams, kontroliuotojams, meistrams, viešojo administravimo atstovams – sėkmingos, produktyvios dienos.

Daugumai mūsų tai tinkamas laikas kurti tam tikrus projektus savo gyvenime, įsigyti ar nusimatyti tam tikrų priemonių, baldų, įrengimų.

Nuo gruodžio 29 dienos Merkurijus, kaip ir Marsas, ims judėti atgal – šis periodas jau mažiau palankus, ypač pirkiniams, kelionėms. Svarbius šventinius reikalus derėtų susitvarkyti iki paskutiniųjų gruodžio dienų.

MĖNESIO SANTYKIAI.

Iki gruodžio 9 dienos planeta Venera keliaus per Šaulį, ir mumyse augs aistros, flirto faktorius. Porose tai laikas, kai daugiau „ugnies“, daugiau kartu patiriamo džiaugsmo. Į susitikimus įsimylėjėliai skubės su entuziazmu. Paprastose draugystėse taip pat bus pakankamai linksma.

Nuo gruodžio 9 dienos surimtėsime, Venera įeis į Ožiaragį. Prireiks mąstyti apie ateitį, apie įsipareigojimus. Partnerystėje – tai labiau verslo žmonėms aktuali Veneros padėtis. O asmeniniuose santykiuose sėkmė lydės tuos, kurie ieško stabilumo bei nevengia atsakomybės. Gerai jausis vyresnės, brandesnės poros.

Gruodžio pačiomis paskutinėmis dienomis Venera susijungs su Plutonu – asmeninė laimė su kolektyvine energija. Todėl labai gerai pačią mėnesio pabaigą patirti kartu su pozityviai nusiteikusiais žmonėmis, su bendraminčiais. Ši Veneros-Plutono pozicija daug ką gali apjungti, pakeisti. Įmanoma, kad bus priimtos palankios pataisos kolektyvuose ar valstybės lygmeniu. Versle – tinkamas metas apsijungti, eiti į barterinius mainus.

MĖNESIO FONAS.

Mistiškiausios dienos mūsų laukia gruodžio 20-23 dienomis.

Gruodžio 20 dieną Jupiteris pereina į Avino ženklą. Tai tęsis iki 2023 m. gegužės mėnesio galo. Bus lengviau imtis veiklos sportininkams, jėgos struktūrų atstovams. Jupiteris Avine taip pat palankus transportininkams bei visai šiai sričiai – geras laikas tiek parduoti, tiek įsigyti autotechnikos. Visiems mums bus lengviau parodyti, išreikšti savo numonę, valią, atstovėti savo įsitikinimus.

Gruodžio 21 dieną prieš pat vidurnaktį Saulė pereina į Ožiaragį, įvyksta Žiemos Saulėgrįža. Tai laikas, kai persvara atsiduria Šviesos pusėje, kai dienos po truputį pradeda / pradės ilgėti. Tai laikotarpis pasidaryti išvadoms, kas mums per šiuos metus pabuvo, pasitarnavo kaip Šviesa bei ką mes gebėjome (arba ne) apšviesti, atspindėti.

Gruodžio 23 dieną ateina Jaunatis, todėl šventiška nuotaika jau jausis prieš pat Kūčias. Tai periodas patiems netikėčiausiems bei karščiausiems norams, tik svarbu turėti jų viziją.

Gruodžio 31 diena ir sausio 1 diena (iki pietų) praeis po Šikšnosparnio simboliu (tai 9-oji Mėnulio kalendoriaus diena). Šiuo laiku svarbu nepamesti saiko, nepersisėdėti prie stalo, pernelyg netriukšmauti. Mėnulis Jautyje šiuo metu praneša, kad geriau švęsti / sutikti metų virsmą tradiciškai ir su gerai pažįstamais žmonėmis.