2022 m. rugsėjo mėn. astrologinė prognozė

Rugsėjis bus energingas mėnuo. Rugsėjo 1-oji prasidės palankia Jaunaties diena, kuri duoda ir susiplanuoti, ir pasiekti. Daugeliui rugsėjo startas bus sėkmingas.

I-oji rugsėjo savaitė.

Šiuo metu veiks darnūs Marso ir Merkurijaus aspektai. Žodžiai bus apgalvoti, o veiksmai – pamatuoti. Palanku, jei prireiks parinkti / derinti spalvas, formas, tekstus. Tai laikas, kuris tinkamas rašyti kalbas, derėtis, užsiimti dizaino darbais.

Tuo pačiu, tai labiau humanitarų ar meno žmonių periodas. Būtent daugiau laimėsime remdamiesi ne tiksliuoju mąstymu, o psichologija. Gali išaugti psichologinių konsultacijų poreikis.

Jei šiuo metu pasirašinėsime kontraktus, jie bus naudingi, priimtini abiems pusėms.

II rugsėjo savaitė.

  • Svarbus momentas – rugsėjo 10-oji diena – Merkurijus (reikalų, mokslų, smulkių darbų, pažinčių planeta) tampa retrogradinis, pradeda judėti atbulyn. Ir tokia šios planetos padėtis išbus iki spalio 2 dienos. Tai laikotarpis, kai palanku grįžti prie seno – pas senus draugus, į buvusius darbus, prie pradėtų ruošti dokumentų. Sėkmė lydės tik tada, jei imsimės tęstinumo to, ką jau žinome, prie ko esame pripratę, ką numatėme. Nereikėtų dabar siekti kardinalių permainų jokiose srityse.
  • Kas liečia jausminį pagrindą – Venera – Mergelės ženkle. Jausmams tai šaltokas metas, nes norisi iš partnerio tiesiog pagalbos, praktiškumo, darbštumo, atsakomybės. Niekas nebus mylimas tiesiog už tai, kad yra, o svarbu taps tai, ką kitas partneris gali duoti, suteikti. Šį metą ne romantišką dar darys Veneros ir Marso kvadratas – nesusikalbėjimas tarp priešingų lyčių.

Tuo pačiu, tai ypatingų, kūrybinių draugysčių užuomazga arba laikas tų žmonių, kurie žiūri į santykius laisvai, nepriklausomai, spontaniškai. Taip veiks Saulės ir Urano tarpusavio „santykis“.

  • Ypač reikšmingas astrologinis įvykis – rugsėjo 12 dieną – Baltasis Mėnulis iš Vandenio pereis į Žuvų ženklą septyneriems mėnesiams. Baltasis Mėnulis – tai mūsų apsauga, šviesi karma, dvasinės jėgos. Žuvys yra susijusios su gamta, menais, religija, piligrimyste, savanoriavimu, pagalba kitiems, švelniomis ne invazinėmis terapijomis. Visa tai bus artimiausiu metu aktualu, ir net reikėtų sąmoningai semtis iš šių sričių energijos. Maldos, mantros, meditacijos veiks stipriai. Žuvų ženklo žmonės, Vandens stichijos atstovai jaus šią permainą (Baltojo Mėnulio kaitą) stipriausiai.

III rugsėjo savaitė.

Šis periodas gausus opoziciniais aspektais – kai planetos dėliojasi tarpusavyje prieštaringai. Veiks Neptūno / Saulės bei Neptūno / Merkurijaus opozicijos, kas pasireikš tuo, jog bus blaškymosi tarp noro, idealo ir realių aplinkybių. Pernelyg daug dabar bus įsivaizduojamo, sufantazuoto. Neverta pernelyg pasitikėti gauta informacija.

Padėtį leis atsverti itin blaivus, šaltas, racionalus protas. Galima remtis praeities išvadomis, išmoktomis kažkada pamokomis. Kils natūralių konfliktų tarp kartų arba tarp priešingų lyčių. Pagal planetas, galime patekti tarsi į dvi skirtingas realybes, priešingas „stovyklas“. Labai svarbu dabar išsaugoti pagarbą kitaip mąstantiems.

IV rugsėjo savaitė.

  • Rugsejo 23 dieną Saulė pakeičia ženklą – pereina į Svarstykles iš Mergelės, ir mes švenčiame Rudens Lygiadienį – vieną iš keturių mistinių taškų metuose. Šiuo metu tamsos ir šviesos jėgos susilygina ir žmonės patiria virsmą, kurio esmė – ruoštis simbolinei žiemai (vidiniam gyvenimui). Saulės Svarstyklėse fonas visiškai kitoks, nei Mergelėje. Esant Saulei Mergelėje, mes darbingi, greiti, imlūs informacijai. O Svarstyklių Saulė įpareigoja mus pasiieškoti komforto, pasilepinti. Svarbu tampa turėti pašnekovą, antrąją pusę.
  • Pačiame rugsėjo gale (27-30 dienomis) Merkurijus jungsis su Venera. Tai kūrybiškas, įkvėpimų nestokojantis metas. Palankus šis laikas parodoms, knygų pristatymui, grožio mugėms, renginiams (ypač tokiems, kuriuose pasirodo tikri talentai). Tai laikas, kuris gali mus nustebinti, sukurti mažą stebuklą. Tas liečia ir jausminę sferą, ir dalykinę, ir laisvalaikio nišą.

Apibendrinus rugsėjį – tai didžiąją dalį „subalansuotas“ mėnuo, kai mes kviečiami labiau vadovautis Veneros energijomis (susikalbėjimo, draugiškumo menu).