2022 m. sausio mėn. astrologinė prognozė

2022-ieji metai prasideda pačia Delčios pabaiga, tačiau jau sausio 2-osios vakare startuoja Jaunatis.

Pirmoji sausio savaitė.

  • Pačios pirmosios sausio dienos tai ganėtinai magiškas laikas, susijęs su Plutono / Veneros / Baltojo Mėnulio jungtimi. Šiuo metu – daugiau linkėkite, užsirašykite norus ar siekius, ištarkite ir pasauliui, aplinkai žodžius – kaip norėtųsi, kad būtų. Nes tai laikas, kai visų intencijos įgyja tam tikrų galių. Aišku, tai reikia skleisti taip, kad harmonijos daugėtų, o ne atvirkščiai.
  • Veiksnus bus Saulės / Urano aspektas, kuris pasireikš kaip netikėtos dovanos, siurprizai, parama. Palanku šiuo metu organizuoti akcijas, skelbti nuolaidas.
  • Kalbant apie veiklą, tai geriausias šis metas bus radijo / televizijos / interneto sferai. Tinka šis periodas filmavimui, fotografavimui, įrašams. Taip pat planetos globoja internetą teikiančias įmones bei internetines parduotuves.
  • Santykiuose sugrįšime prie kažko seno. Galbūt tai laikas, kai metas išpildyti tam tikrus pažadus žmogui, kuriam tai ištarėte. Arba nuveikti su savo partneriu tai, ką seniai planavote. Tai periodas, kai lankome, prisimename senus draugus arba, kai jau buvę užmiršti kontaktai atsinaujina. Laikas prisiminti, kam dar esate skolingi, ar kažko ne iki galo išpildę to žmogaus atžvilgiu. Kartais dėl to nereikia stengtis – gyvenimas pats grąžina situaciją ir mūsų atsakomybę prieš vienas kitą.

Antroji sausio savaitė.

  • Uranas atsidurs kvadratūroje su Saturnu bei Merkurijumi. Tai savaitė su tam tikru nemaloniu „prieskoniu“. Gali būti spaudimo, įtikinėjimų, netiesos, apgaulės. Taip pat jausis tam tikras realus ar vidinis susiskaldymas, prieštaravimai. Bus labai sunku sueiti į konstruktyvią diskusiją, priimti bendrą sprendimą. Nepalankus šis laikas kelionėms, deryboms, verslo sandoriams.
  • Palanku kelti sau ilgalaikį tikslą, pradėti stambų projektą. Taip pat startuoti su tam tikra asmenine programa – pradėti grūdintis, sportuoti, sveikatintis, mankštintis. Visa tai turi būti gana asmeniška, ir, kai Jūsų valia tame – pagrindinė. Tai ne pasitarimų su kitais metas, o būtent – sprendimo, ko reikia tik mums, pagal mūsų Aukštesniojo Aš impulsus. Daugeliui žmonių gali tekti atsilaikyti prieš kitų bandomą primesti valią.

Trečioji sausio savaitė.

  • Materialiai šiuo metu galima „išlošti“, sudaryti sėkmingą sandorį, taip pat gauti priedą, papildomą darbą, netikėtą pajamų šaltinį. Dabar finansinėje sferoje reikės rinktis greitai, apsispręsti spontaniškai. Darbe, versle vėl jausis tam tikras grąžinimas prie seno – tai klaidų taisymas, korekcijos, perdarymai, pataisymai. Ypač tai jausis kompiuterinių technologijų bei statybų srityse. Išlįs tam tikri brokai, neveiks programos ir t.t. Viską dabar reikės tikrinti po keletą kartų. Stebėkite, kokias dabar įsigyjate prekes, kruopščiai apžiūrėkite, kad netektų po to grąžinti. Jei priiminėjate tam tikrus darbus, pakontroliuokite meistrus, jų atliktų darbų kokybę.
  • Sausio 18 dieną įvyksta svarbus astrologinis įvykis – tai Karminių Mėnulio mazgų perėjimas iš Dvynių / Šaulio ašies į Jaučio / Skorpiono ašį. Karminių mazgų (kitaip – Rachu / Ketu) buvimas tam tikruose Zodiako ženkluose parodo visuomet socialinį foną bei kaip mums tai atsilieps asmeniškai. Mazgų buvimas tam tikroje ašyje trunka apie 1,5 metų. Taigi, jei prieš tai buvusį 1,5 metų periodą mes visi buvome simboliniai mokiniai, o autoritetai (Šaulys) griuvo, tai dabartiniame periode, ateinančius pusantrų metų mes būsime simboliniai žemdirbiai. Ką tai reiškia – reikia neišsišokti, šiuo atveju, tiks priežodis: geriau žvirblis rankoje, nei erelis girioje. Svarbu bus vertinti, saugoti, puoselėti tą žemės lopinėlį, kurį turime, ar tai būtų namas, ar galbūt vos keli daiktai. Jaučio energija – tai kaupimas, taupymas, kasdienis darbas. Nederėtų dabar eiti į sudėtingas profesijas, nereikėtų stipriai rizikuoti nei savo finansais, nei sveikata. Pats likimas sako, kad dabar svarbiausia bus išlaikyti tai, kas yra, savo esamą padėtį. Tokia Mėnulio mazgų padėtis globos rankų darbą, amatininkus, visus tuos, kurie mus maitina, rengia, atliekas smulkias paslaugas. Pagrindinė vertybė dabar turėtų būti – planetos Žemės saugojimas, itin saikingas vartojimas, didelis dėkingumas už kiekvieną duonos kąsnį. Didelė dorybė dabar būtų – kuklumas. Ir atvirkščiai, žmones, kurie turi tam tikrų galių, statusą, gyvenimas pasilpnins, padarys mažiau įtakingus. Gali būti labai įdomių perversmų, tame tarpe turtingų fizinių ir juridinių asmenų bankrotų.

Ketvirtoji sausio savaitė.

  • Saulė jau bus perėjusi į Vandenio ženklą, todėl pasijus tam tikras laisvumas, draugiškumas. Visuose labiau jausis bendrystė. Tai stiprių bendruomenių, idėjinių kolektyvų metas. Taip pat tai laikas susitikimams su draugais, širdingiems pasisėdėjimams.
  • Merkurijus, Plutonas, Selena bus jungties aspekte, ir tai lems mūsų išradingumą, išeities radimą, originalias idėjas. Dirbant protinį darbą, gali kilti genialių įžvalgų. Dar šiuo metu, tikėtini, nepaprasti projektiniai, architektūriniai sprendimai. Galima taip pat juridiškai sau palankiai sudėlioti įvykius. Šiuo metu mūsų protui, mūsų intelektui padeda didžioji Visatos išmintis.

*********************************************************************************************************

Apibendrinus sausį, galima pasakyti, kad tai ne tik skaičiai ir pakitusi data, tai realūs planetiniai perėjimai, virsmai, pokyčiai, mažiausiai 1,5 metų periodui. Būkime atidūs tam, kas vyksta aplinkui, nes mes kiekvienas ne tik savo žodžiais, valia, bet netgi savo reakcija, savo mintimis ar emocijomis paveikiame bendrus energetinius „įrašus“, kurie vėliau jau pildosi kaip regima realybė.