2022 m. spalio mėn. astrologinė prognozė

Spalis, antrasis rudens mėnuo, prasideda perėjimu iš Jaunaties į Priešpilnio Mėnulio fazę. Tai vienas iš tinkamiausių momentų naujiems projektams, naujiems darbams imtis, pradėti.

I-oji spalio mėn. dekada.

Nuo spalio 2 dienos Merkurijus ims judėti taisyklinga, įprasta kryptimi, todėl, ateis laikas, tinkamas pasirašyti sutartis, kontraktus, įsigyti stambesnių pirkinių. Išjudės prieš tai buvę „įšaldyti“ reikalai. Informacija, kuri buvo nepasiekiama, staiga atneš aiškumo.

Sėkmingas šis metas pedagogams, buhalteriams, bibliotekininkams, visiems, kurie susiję su žinių mainais.

Santykiuose – galimas pasirinkimas tarp dviejų variantų, tarp dviejų gerbėjų, arba seno bei naujo. Planetą Venerą veiks Chironas, kuris mėgsta įnešti dviprasmybės, sukurti, taip vadinamojo, „dvigubo gyvenimo“ aspektų.

II-oji spalio mėn. dekada.

Palankus laikas užsistovėjusioms byloms išsispręsti bei visumoje, tikėtinos teigiamos permainos teismo posėdžiuose, juridinėje sferoje.

Merkurijus nuo spalio 11 dienos pereina į Svarstyklių ženklą, tuo papildydamas ir taip aktyvų šį ženklą (jame keliauja Saulė bei Venera). Taip pat šis periodas sėkmingas diplomatams, ambasadoriams, tarptautinių santykių vystymui.

Asmeniniame gyvenime aktyvesnis Saturnas, o ne Jupiteris, ir tai reiškia, kad mūsų norus viršyja, persveria kuklumas, saikas. Kitaip sakant – reikia neišlaidauti, nepataikauti sau, pataupyti, pakaupti, atsisakyti nereikalingo, nebūtino, vartoti mažiau, bet tikslingiau.

III-oji spalio mėn. dekada.

Spalio 23 dieną tiek Saulė, tiek Venera pereina į Skorpiono ženklą. Saulei einant Skorpionu, mes tampame drąsesni, labiau linkę į riziką, į išbandymus, nenutylintys, pakovojantys; mus jaudina gyvybės bei mirties tema, todėl daug kas šiuo metu renkasi, kaip sakoma: „va bank“.

Venera Skorpiono ženkle nuspalvins mums spalio galą aistromis, ryškesnėmis meilės scenomis, bet tuo pačiu gali būti dramatiškų akimirkų, pavydo liepsnų. Daugumai norėsis labai artimo kontakto. Jaunoms merginoms tai laikas, kai reikia save pasaugoti.

Spalio 25 dieną sulauksime Saulės dalinio užtemimo Skorpione. Saulės užtemimas – tai laikas sąmoningai išjudinti neaktyvias, sustingusias programas. Skorpionas – visgi Vandens stichijos ženklas, todėl neįtikėtinai kūrybiškas. Pagalvokime, ką norime savyje ar aplinkui reanimuoti, prikelti, reabilituoti, atgaivinti ir grąžinti į dabartį naujai gyvasčiai. Kur link judės mūsų transformacija – priklauso nuo kiekvieno.

Spalio 29 dieną Skorpiono ženkle atsidurs ir Merkurijus, todėl gerai seksis tų profesijų atstovams, kurių darbe / versle yra sudėtingi, pavojingi faktoriai.

Spalio pabaigoje visiems mums svarbu išvystyti bebaimiškumą, atsparumą, naujų kūrybinių galių atvėrimą pasauliui. Galima sakyti, kad pereiname nuo Veneros (Svarstyklių ženklas) į Plutoną  (Skorpiono ženklas), nuo komforto į mums nežinomą, neišbandytą „kosmosą“ – iki tol nepatirtas aplinkybes.