2023 m. gruodžio mėn. astrologinė prognozė

Gruodžio mėnuo mums visiems išstoja tarsi išvada, finalas, moralas, ir tuo pačiu tai naujos istorijos potenciali pradžia. Kokį žvaigždžių „orą“ mums žada šis gruodis?

MĖNESIO VEIKLA.

Geriausia rimčiausius reikalus susitvarkyti ir sutartis pasirašyti iki gruodžio 13 dienos. Iki to laiko mes planuosime atsakingai, žinosime labiau ko norime, mokėsime kelti tikslus bei veikti strategiškai. Ypač tai liečia tokias veiklas kaip: statybą / remontą, informacines technologijas, inžinieriją, administravimą.

Vėliau Merkurijus, darbų bei mokslų planeta, judės retrogradu, atgal, ir tokiu būdu įneš klaidų, delsimo. Daugelyje sričių teks palaukti – atsakymo, sprendimo ir t.t. Veiklose trūks aiškumo, būsime priversti grįžti į tam tikrus praeities taškus.

Paskutiniąją gruodžio savaitę Merkurijus nukeliaus iš Ožiaragio į Šaulį – galime būti nublokšti į tam tikras keliones, gali tekti pasitobulinti moksluose. Besimokantiems tai bus sunkesnis metas – atkreipti dėmesį reikia ne tik į detales, bet ir į tai, kad pačiose užduotyse, formuluotėse gali būti klaidų. Paskutinioji gruodžio savaitė nėra palankus metas be svarbios priežasties vykti į labai tolimus kraštus.

MĖNESIO SANTYKIAI.

Venera beveik visą mėnesį išbus Skorpiono ženkle, tai reiškia, santykiai klostysis aistringai, bet netrūks pavydo gaidelių, tuo pačiu tam tikro dramatiškumo, gilaus romantizmo. Nebus nuobodu ryšiuose, greičiau atvirkščiai – laukia nemažai spontaniškumo, nenuspėjamų emocijų. Galimi trumpalaikiai susižavėjimai.

Pačiomis paskutinėmis gruodžio dienomis Venera pereis į Šaulį, ir mes tapsime labiau nepriklausomi, daugiau leidžiantys patys sau bei artimam žmogui.

Gruodžio 30-31 dienos mus gali paskatinti daryti savo antrajai pusei brangias dovanas, o ką tik sutiktam žmogui – didelį įspūdį.

MĖNESIO ENERGETIKA.

Iki gruodžio 22 dienos mūsų energija bus „ugninė“, ir Saulė, ir Marsas bus Šaulio ženkle. Tai rodo mūsų užsidegimą, entuziazmą, aktyvumą, polinkį daugiau nei įprastai padirbti ar pasportuoti. Mentalinėje sferoje tai geras laikas konkuruoti, derėtis, įtikinti oponentą, apginti savo poziciją ir t.t.

Nuo gruodžio 22 dienos Saulė pereina į Ožiaragį, o mes švenčiame Elnio Devyniaragio arba Žiemos Saulėgrįžos šventę ir pradedame ruoštis šv. Kalėdoms.

Paskutiniąją gruodžio savaitę Saulė formuos palankų trigono aspektą su Jupiteriu. O tai reiškia – visiems mums tai puikus metas tikėti, linkėti, svajoti, laukti, veikti nesavanaudiškai, daryti gerus darbus. Tai laikas, kai randasi pagalbininkai, lengvai sprendžiasi aplinkybės, kai vos vienas pasirinkimas gali lemti materialinę gerovę.

 

***********************************************************************************

Apibendrinus gruodį – šis mėnuo žada globą tiems, kurie linkę gyventi jausmais ir tikėti stebuklais.