2024 m. vasario mėn. astrologinė prognozė

Ką gi mums žada vasaris? Pats svarbiausias šio mėnesio pažadas, tai pavasario laukimas, nes įvyksta Užgavėnių šventė bei žiemos sezono uždarymas. O kokie gi astrologiniai įvykiai sutilps į vasarį?

I-oji vasario dekada.

Iki vasario 05 dienos visos greitojo judėjimo planetos, susijusios su kasdieniais įvykiais, bus Ožiaragio ženkle, atitinkamai – tai reikalų tvarkymo, užbaigimo, detalių papildymo metas. Tai laikas, kai mes esame praktikai, gerai ir greitai mąstome, planuojame, strateguojame. Tinkamas metas ataskaitoms, statistikai, atsiskaitymams, dokumentų pildymui.

  • Nuo vasario 05 dienos Merkurijus įžygiuoja į Vandenį bei formuoja jungtį su Plutonu. Mūsų intelektas, profesija, informacijos įsisavinimas įgauna tam tikrą pagreitį. Tai laikas, kai ore sklandys idėjos, kai patirsime netikėtumų. Palankus šis laikotarpis kūrybos žmonėms, ypač susijusiems su filmavimu, fotografavimu, vaizdo bei garso operatoriams.
  • Vasario 10 dieną mes pažymėsime ne tik Jaunatį, bet ir kinų Naujuosius Metus, Žaliojo (Medžio) Drakono metus. Tikėtina, kad ši Jaunatis tikrai bus galingesnė, nei įprasta, todėl reikia apsibrėžti, užsirašyti savo norus šią dieną.

II-oji vasario dekada.

Vasario 14 dieną į Vandenio ženklą pereis Marsas, o vasario 16 dieną – Venera. Abi planetos sudarys jungtį su Plutonu. Tai palies santykių temą, tiek dalykinių, tiek asmeninių. Paaštrės vyrų ir moterų ryšiai, kis aura ir fonas kolektyvuose. Tai laikas, kai norisi laisvės, nepriklausomybės, veržlumo. Harmoningame variante – tai naujų taisyklių kūrimas, nauji susitarimai. Tačiau gali būti ir visokio pobūdžio griaunamųjų ryšių. To meto šventes reikėtų švęsti atsakingai.

Vasario 19 dieną Saulė pereis į Žuvų ženklą, tai paskutinis ženklas Zodiake. Šiuo laikotarpiu mes tapsime savaip lėtesni, ramesni, pasyvesni, arba labiau atsipalaidavę, apmąstantys gyvenimą, meditatyvūs. Itin palanku dabar gauti masažų, SPA paslaugų ar kitų atpalaiduojančių praktikų. Šis periodas rodo, kad gyvenimo tempas kažkiek turi lėtėti.

III-oji vasario dekada.

  • Nuo vasario 23 dienos Merkurijus pereis taip pat į Žuvų ženklą, ir tai nekomfortiška Oro planetai. Mes tapsime labiau išsiblaškę; galime kažką palikti, praleisti, nepastebėti, pamesti. Tuo metu reikėtų būti atidesniems.

Ir Marsas, ir Venera formuos kvadrato aspektą su Jupiteriu, ir tai rodo, kad būsime linkę pervertinti save, gyventi ne pagal galimybes, pažadėti daugiau, nei įstengiame. Svarbu nepamesti saiko, kuklumo.

Apibendrinant vasarį – tai mėnuo, kurį sunku suplanuoti, išskyrus jo pradžią. Mėnesio energetika „nori“, kad patirtume siurprizų, o gale mėnesio – ir relakso. Tinkamas vasaris kūrybai, naujovių įnešimui, santykių atšviežinimui.